Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: ліпіди (жири)
Рубрики
--> Склад
----> хімічний
------> ліпіди (жири)
Печать списка
--> Склад
----> хімічний
------> ліпіди (жири)
Рубрика
- Название:
- ліпіди (жири)
Печать списка
Пов'язані описи:
Статья
Milk lipids and subclinical mastitis [Text]
Ліпіди молока та субклінічний мастит
б.р.
ISBN відсутній
Milk lipids and subclinical mastitis [Text]
Ліпіди молока та субклінічний мастит
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Безпека харчування [Текст]: сучасні проблеми : посібник-довідник
Книги-XXI, 2005 р.
ISBN 966-86532-5-4
Безпека харчування [Текст]: сучасні проблеми : посібник-довідник
Книги-XXI, 2005 р.
ISBN 966-86532-5-4
Книга
Розанцев, Э. Г.
Биохимия мяса и мясных продуктов (общая часть) [Текст]
ДеЛи принт, 2006 р.
ISBN 5-94343-115-2
Розанцев, Э. Г.
Биохимия мяса и мясных продуктов (общая часть) [Текст]
ДеЛи принт, 2006 р.
ISBN 5-94343-115-2
Книга (аналит. описание)
Павлоцька, Л. Ф.
Біологічна роль, будова і властивості ліпідів та їх похідних [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Павлоцька, Л. Ф.
Біологічна роль, будова і властивості ліпідів та їх похідних [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Горбачев, В. В.
Витамины. Макро- и микроэлементы [Текст]: справочник
Медицинская книга, 2011 р.
ISBN 978-5-91894-007-5
Горбачев, В. В.
Витамины. Макро- и микроэлементы [Текст]: справочник
Медицинская книга, 2011 р.
ISBN 978-5-91894-007-5
Статья
Влияние различных соединений железа, введенных в состав обогащенной витаминами пшеничной муки, на...
б.р.
ISBN відсутній
Влияние различных соединений железа, введенных в состав обогащенной витаминами пшеничной муки, на...
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Ниценко, Н. І.
Вплив дублення на зміни ліпідів у напівкопчених ковбасах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Ниценко, Н. І.
Вплив дублення на зміни ліпідів у напівкопчених ковбасах [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Пешук, Л. В.
Дослідження впливу рослинних олій на стійкість свинячого жиру [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Пешук, Л. В.
Дослідження впливу рослинних олій на стійкість свинячого жиру [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Пешук, Л. В.
Дослідження жирнокислотного складу та основних якісних показників ліпідів кісткової харчової паст...
б.р.
ISBN відсутній
Пешук, Л. В.
Дослідження жирнокислотного складу та основних якісних показників ліпідів кісткової харчової паст...
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Скороженко, М. П.
Влияние маргаринов на качество дрожжевых слоеных изделий [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Скороженко, М. П.
Влияние маргаринов на качество дрожжевых слоеных изделий [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Тальбот, Д.
Жиры для начинок шоколадных изделий [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Тальбот, Д.
Жиры для начинок шоколадных изделий [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Петрова, И. А.
Жиры для производства шоколада и шоколадной продукции [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Петрова, И. А.
Жиры для производства шоколада и шоколадной продукции [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Научный подход к обоснованию выбора жиров для кондитерских изделий различных групп [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Научный подход к обоснованию выбора жиров для кондитерских изделий различных групп [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Капрельянц, Л. В.
Лікувально-профілактичні властивості харчових продуктів та основи дієтології [Текст]: підручник
Друк, 2011 р.
ISBN відсутній
Капрельянц, Л. В.
Лікувально-профілактичні властивості харчових продуктів та основи дієтології [Текст]: підручник
Друк, 2011 р.
ISBN відсутній
Книга
Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів [Текст]: навч. посібник
Університетська книга, 2009 р.
ISBN відсутній
Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів [Текст]: навч. посібник
Університетська книга, 2009 р.
ISBN відсутній