Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
Рубрики
--> Цикл професійної та практичної підготовки
----> Базова частина
------> Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
Печать списка
--> Цикл професійної та практичної підготовки
----> Базова частина
------> Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
Рубрика
- Название:
- Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
Печать списка
Пов'язані описи:
Книга
Оробейко, Е. С.
Организация обслуживания: рестораны и бары [Текст]: учеб. пособие
ISBN 5-98281-066-5, 5-16-002497-2
Оробейко, Е. С.
Организация обслуживания: рестораны и бары [Текст]: учеб. пособие
Серія: Сервис
Альфа-М, ИНФРА-М, 2006 р.ISBN 5-98281-066-5, 5-16-002497-2
Книга
Оробейко, Е. С.
Организация обслуживания: рестораны и бары [Текст]: учеб. пособие
ISBN 978-5-98281-066-3, 978-5-16-002497-4
Оробейко, Е. С.
Организация обслуживания: рестораны и бары [Текст]: учеб. пособие
Серія: ПРОФИль
Альфа-М, ИНФРА-М, 2010 р.ISBN 978-5-98281-066-3, 978-5-16-002497-4
Книга
Оробейко, Е. С.
Организация обслуживания: рестораны и бары [Текст]: учеб. пособие
ISBN 978-5-98281-066-3, 978-5-16-002497-4
Оробейко, Е. С.
Организация обслуживания: рестораны и бары [Текст]: учеб. пособие
Серія: ПРОФИль
Альфа-М, ИНФРА-М, 2015 р.ISBN 978-5-98281-066-3, 978-5-16-002497-4
Книга
Главчева, С. И.
Организация производства и обслуживания в ресторанах и барах [Текст]: учеб. пособие
Троицкий мост, 2012 р.
ISBN 978-5-4377-0011-2
Главчева, С. И.
Организация производства и обслуживания в ресторанах и барах [Текст]: учеб. пособие
Троицкий мост, 2012 р.
ISBN 978-5-4377-0011-2
Книга
Радченко, Л. А.
Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [Текст]: учебник
Кнорус, 2013 р.
ISBN 978-5-406-02183-5
Радченко, Л. А.
Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [Текст]: учебник
Кнорус, 2013 р.
ISBN 978-5-406-02183-5
Книга
Радченко, Л. А.
Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [Текст]: учебник
Феникс, 2011 р.
ISBN 978-5-222-17745-7
Радченко, Л. А.
Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [Текст]: учебник
Феникс, 2011 р.
ISBN 978-5-222-17745-7
Книга
Радченко, Л. А.
Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [Текст]: учебник
Кнорус, 2011 р.
ISBN 978-5-222-17745-7
Радченко, Л. А.
Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [Текст]: учебник
Кнорус, 2011 р.
ISBN 978-5-222-17745-7
Книга
Васюкова, А. Т.
Организация производства и управление качеством продукции в общественном питании [Текст]: учеб. пособие
"Дашков и К", 2008 р.
ISBN 978-5-91131-415-6
Васюкова, А. Т.
Организация производства и управление качеством продукции в общественном питании [Текст]: учеб. пособие
"Дашков и К", 2008 р.
ISBN 978-5-91131-415-6
Книга
Васюкова, А. Т.
Организация производства и управление качеством продукции в общественном питании [Текст]: учеб. пособие
"Дашков и К", 2009 р.
ISBN 978-5-394-00497-1
Васюкова, А. Т.
Организация производства и управление качеством продукции в общественном питании [Текст]: учеб. пособие
"Дашков и К", 2009 р.
ISBN 978-5-394-00497-1
Книга
Рогова, А. Л.
Організація виробництва і обслуговування у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній
Рогова, А. Л.
Організація виробництва і обслуговування у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс]: метод. рекомендації
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній
Книга
Малюк, Л. П.
Організація виробництва на підприємствах [Текст] + [Електрон. ресурс]: навч. посібник
РВВ ПУСКУ, 2008 р.
ISBN відсутній
Малюк, Л. П.
Організація виробництва на підприємствах [Текст] + [Електрон. ресурс]: навч. посібник
РВВ ПУСКУ, 2008 р.
ISBN відсутній
Книга
Лук'янов, В. О.
Організація готельно-ресторанного обслуговування [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2012 р.
ISBN 978-966-2781-05-2
Лук'янов, В. О.
Організація готельно-ресторанного обслуговування [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2012 р.
ISBN 978-966-2781-05-2
Электронный ресурс
Архіпов, В. В.
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN відсутній
Архіпов, В. В.
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN відсутній
Книга
Мостова, Л. М.
Організація обслуговування в ресторанному господарстві [Текст]: підручник
Світ книг, 2017 р.
ISBN 978-966-2678-44-4
Мостова, Л. М.
Організація обслуговування в ресторанному господарстві [Текст]: підручник
Світ книг, 2017 р.
ISBN 978-966-2678-44-4
Книга
Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Світ книг, 2014 р.
ISBN 978-966-2678-20-8
Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Світ книг, 2014 р.
ISBN 978-966-2678-20-8
Книга
Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Світ книг, 2016 р.
ISBN 978-966-2678-20-8
Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Світ книг, 2016 р.
ISBN 978-966-2678-20-8
Книга
Мальська, М. П.
Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів [Текст]: (теорія та практика) : підручник
Центр учб. л-ри, 2013 р.
ISBN 978-617-673-162-7
Мальська, М. П.
Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів [Текст]: (теорія та практика) : підручник
Центр учб. л-ри, 2013 р.
ISBN 978-617-673-162-7