Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: Прогресивні технології зберігання та переробки м'яса
Рубрики
--> Цикл професійної та практичної підготовки
----> Базова частина
------> Прогресивні технології зберігання та переробки м'яса
Печать списка
--> Цикл професійної та практичної підготовки
----> Базова частина
------> Прогресивні технології зберігання та переробки м'яса
Рубрика
- Название:
- Прогресивні технології зберігання та переробки м'яса
Печать списка
Пов'язані описи:
Книга
Цехмістренко, С. І.
Біохімія м'яса та м'ясопродуктів [Текст]: навч. посібник
[б. в.], 2014 р.
ISBN 978-617-657-016-5
Цехмістренко, С. І.
Біохімія м'яса та м'ясопродуктів [Текст]: навч. посібник
[б. в.], 2014 р.
ISBN 978-617-657-016-5
Книга
Власенко, В. В.
Основи технології та товарознавства ковбас і м'ясокопченостей: Навч. посібник
"ГІПАНІС", 2001 р.
ISBN 966-7874-02-8
Власенко, В. В.
Основи технології та товарознавства ковбас і м'ясокопченостей: Навч. посібник
"ГІПАНІС", 2001 р.
ISBN 966-7874-02-8
Книга
Ростовський, В. С.
Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2009 р.
ISBN відсутній
Ростовський, В. С.
Прогресивні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості [Текст]: навч. посібник
Кондор, 2009 р.
ISBN відсутній
Книга
Олійник, Л. Б.
Прогресивні технології зберігання і переробки м'яса [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2006 р.
ISBN відсутній
Олійник, Л. Б.
Прогресивні технології зберігання і переробки м'яса [Електрон. ресурс]: Навч. комплекс
2006 р.
ISBN відсутній
Книга
Производство и переработка свинины [Текст]: учеб. пособие
Колос, 2008 р.
ISBN 978-5-10-003979-2
Производство и переработка свинины [Текст]: учеб. пособие
Колос, 2008 р.
ISBN 978-5-10-003979-2
Книга
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: Навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2006 р.
ISBN 966-364-175-4
Плахотін, В. Я.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: Навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2006 р.
ISBN 966-364-175-4
Книга
Антипова, Л. В.
Технология и оброрудование птицеперерабатывающего производства [Текст]: учеб. пособие
ГИОРД, 2009 р.
ISBN 978-5-98879-067-9
Антипова, Л. В.
Технология и оброрудование птицеперерабатывающего производства [Текст]: учеб. пособие
ГИОРД, 2009 р.
ISBN 978-5-98879-067-9
Книга
Зеленков, П. И.
Технология производства, хранения и переработки говядины: Учеб. пособие
ISBN 5-222-02520-9
Зеленков, П. И.
Технология производства, хранения и переработки говядины: Учеб. пособие
Серія: Учебники и учебные пособия
Феникс, 2002 р.ISBN 5-222-02520-9
Книга
Колтунов, В. А.
Технологія зберігання товарів. Харчові продукти [Текст]: навч. посібник
ISBN 978-966-629-691-0
Колтунов, В. А.
Технологія зберігання товарів. Харчові продукти [Текст]: навч. посібник
Серія: Товарознавство
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2014 р.ISBN 978-966-629-691-0
Книга
Технологія м'ясопродуктів з нетрадиційної м'ясної сировини [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2017 р.
ISBN 978-617-673-524-3
Технологія м'ясопродуктів з нетрадиційної м'ясної сировини [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2017 р.
ISBN 978-617-673-524-3
Книга
Онищенко, В. М.
Технологія та товарознавство ковбасних оболонок [Текст]: навч. посібник
Університетська книга, 2009 р.
ISBN 978-966-680-472-6
Онищенко, В. М.
Технологія та товарознавство ковбасних оболонок [Текст]: навч. посібник
Університетська книга, 2009 р.
ISBN 978-966-680-472-6
Книга
Лихачева, Е. И.
Товароведение и экспертиза мяса и мясных продуктов [Текст]: учеб. пособие
ISBN 978-5-98281-166-0, 978-5-16-003587-1
Лихачева, Е. И.
Товароведение и экспертиза мяса и мясных продуктов [Текст]: учеб. пособие
Серія: ПРОФИль
Альфа-М, ИНФРА-М, 2013 р.ISBN 978-5-98281-166-0, 978-5-16-003587-1
Книга
Лихачева, Е. И.
Товароведение и экспертиза мяса и мясных продуктов [Текст]: учеб. пособие
ISBN 978-5-98281-166-0
Лихачева, Е. И.
Товароведение и экспертиза мяса и мясных продуктов [Текст]: учеб. пособие
Серія: ПРОФИль
Альфа-М, ИНФРА-М, 2016 р.ISBN 978-5-98281-166-0
Книга
Сирохман, І. В.
Товарознавство пакувальних матеріалів і тари: Підручник
Центр учб. л-ри, 2005 р.
ISBN 966-364-147-9
Сирохман, І. В.
Товарознавство пакувальних матеріалів і тари: Підручник
Центр учб. л-ри, 2005 р.
ISBN 966-364-147-9
Книга
Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва: Підручник
Друк, 2006 р.
ISBN 966-8149-74-2
Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва: Підручник
Друк, 2006 р.
ISBN 966-8149-74-2