лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Книги в рубрике: Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів

Рубрики
--> Цикл професійної та практичної підготовки
----> Базова частина
------> Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів

Рубрика

Название:
 
Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів  

Печать списка

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Біохімія м'яса та м'ясопродуктів [Текст]
Доступно
 2 з 2
Книга
Цехмістренко, С. І.
Біохімія м'яса та м'ясопродуктів [Текст]: навч. посібник
[б. в.], 2014 р.
ISBN 978-617-657-016-5

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Технология мяса и мясных продуктов
Доступно
 48 з 48
Книга
Винникова, Л. Г.
Технология мяса и мясных продуктов: Учебник
ИНКОС, 2006 р.
ISBN 966-8347-35-8


Заказать Заказать

На полку На полку

Товароведение и экспертиза мяса и мясных продуктов [Текст]
Доступно
 2 з 2
Книга
Лихачева, Е. И.
Товароведение и экспертиза мяса и мясных продуктов [Текст]: учеб. пособие
Серія: ПРОФИль
Альфа-М, ИНФРА-М, 2013 р.
ISBN 978-5-98281-166-0, 978-5-16-003587-1

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Товарознавство м'яса [Текст]
Доступно
 181 з 181
Книга
Бірта, Г. О.
Товарознавство м'яса [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2011 р.
ISBN 978-611-01-0251-3
 5 (1)


Заказать Заказать

На полку На полку

Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва
Доступно
 99 з 99
Книга

Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва: Підручник
Друк, 2006 р.
ISBN 966-8149-74-2


Заказать Заказать

На полку На полку

Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів [Текст]
Доступно
 4 з 4
Книга

Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів [Текст]: підручник
Кондор, 2015 р.
ISBN 978-617-7278-05-3

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Хомич, Г. П.
Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів [Електрон. ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації...
2008 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [Текст] + [Електронний ресурс]
Доступно
 33 з 33
Книга
Янчева, М. О.
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [Текст] + [Електронний ресурс]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.89)