Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: гарбуз
Рубрики
--> Овочі
----> гарбуз
Печать списка
--> Овочі
----> гарбуз
Рубрика
- Название:
- гарбуз
Печать списка
Пов'язані описи:
Книга (аналит. описание)
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Капліна, Т. В.
Біологічна цінність борошняних кондитерських виробів із гарбузового борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Столярчук, В. М.
Біологічна цінність кексів із використанням гарбузового насіння [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Столярчук, В. М.
Біологічна цінність кексів із використанням гарбузового насіння [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Юдічева, О. П.
Біофортифіковані томатні та гарбузові овочі. Частина І [Текст]: монографія
ПУЕТ, 2016 р.
ISBN 978-966-184-238-9
Юдічева, О. П.
Біофортифіковані томатні та гарбузові овочі. Частина І [Текст]: монографія
ПУЕТ, 2016 р.
ISBN 978-966-184-238-9
Книга (аналит. описание)
Лебединець, В. Т.
Використання фруктово-овочевої сировини у виробництві бісквітних тістечок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Лебединець, В. Т.
Використання фруктово-овочевої сировини у виробництві бісквітних тістечок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Вплив борошна знежиреного насіння олійних культур і топінамбура на черствіння житнього хліба [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Вплив борошна знежиреного насіння олійних культур і топінамбура на черствіння житнього хліба [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Дослідження структури напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Дослідження структури напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Столярчук, В. Н.
Физико-химические свойства крупки тыквенных семян [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Столярчук, В. Н.
Физико-химические свойства крупки тыквенных семян [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Столярчук, В. Н.
Исследование процессов выпекания кексовых изделий с мукой тыквенных семян [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Столярчук, В. Н.
Исследование процессов выпекания кексовых изделий с мукой тыквенных семян [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...: монографія
ПУЕТ, 2015 р.
ISBN відсутній
Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів із використанням продуктів переробки гарб...: монографія
ПУЕТ, 2015 р.
ISBN відсутній
Книга
Артюгина, З. Д.
Кабачки, патисоны, тыквы
ISBN відсутній
Артюгина, З. Д.
Кабачки, патисоны, тыквы
Серія: Библиотечка овощевода
Агропромиздат. Ленингр. отд-ние, 1985 р.ISBN відсутній
Статья
Байдулова, Э. В.
Сорта и гибриды тыквы для кондитерской промышленности [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Байдулова, Э. В.
Сорта и гибриды тыквы для кондитерской промышленности [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Артемова, Е. Н.
Мука из семян тыквы в технологии производства полуфабриката из песочного теста [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Артемова, Е. Н.
Мука из семян тыквы в технологии производства полуфабриката из песочного теста [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Парфенова, Т. В.
Фруктово-желейный мармелад на основе тыквы [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Парфенова, Т. В.
Фруктово-желейный мармелад на основе тыквы [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Розробка технології паштету печінкового підвищеної харчової цінності [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Розробка технології паштету печінкового підвищеної харчової цінності [Текст]
б.р.
ISBN відсутній