Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: квасоля
Рубрики
--> Овочі
----> квасоля
Печать списка
--> Овочі
----> квасоля
Рубрика
- Название:
- квасоля
Печать списка
Пов'язані описи:
Статья
Райимкулова, Ч. О.
Использование фасолевой муки при производстве рубленых полуфабрикатов
б.р.
ISBN відсутній
Райимкулова, Ч. О.
Использование фасолевой муки при производстве рубленых полуфабрикатов
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Проростэнерго [Текст]: Коктейли из прорастающих семян люцерны, пшеницы, фасоли и др.
б.р.
ISBN відсутній
Проростэнерго [Текст]: Коктейли из прорастающих семян люцерны, пшеницы, фасоли и др.
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Дослідження можливості використання борошна з екструдату квасолі при виробництві борошняних вироб...
б.р.
ISBN відсутній
Дослідження можливості використання борошна з екструдату квасолі при виробництві борошняних вироб...
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Опара, М.
Значення бобових культур у підвищенні родючості грунту та харчуванні людей [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Опара, М.
Значення бобових культур у підвищенні родючості грунту та харчуванні людей [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Баля, Л. В.
Комплексна оцінка якості консервів з квасолі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Баля, Л. В.
Комплексна оцінка якості консервів з квасолі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Джамакеева, А. Д.
Влияние фасолевой муки на пищевую ценность мясных полуфабрикатов
б.р.
ISBN відсутній
Джамакеева, А. Д.
Влияние фасолевой муки на пищевую ценность мясных полуфабрикатов
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Будник, Н. В.
Розробка рецептур комбінованих м'ясопродуктів з частковою заміною м'ясної сировини на квасоляну п...
б.р.
ISBN відсутній
Будник, Н. В.
Розробка рецептур комбінованих м'ясопродуктів з частковою заміною м'ясної сировини на квасоляну п...
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Овчарук, О.
Квасоля ─ цінне джерело рослинного білка, зумовлене сортовими особливостями [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Овчарук, О.
Квасоля ─ цінне джерело рослинного білка, зумовлене сортовими особливостями [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Жук, В. А.
Сенсорна характеристика нових закусочних консервів із квасолі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Жук, В. А.
Сенсорна характеристика нових закусочних консервів із квасолі [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Баля, Л. В.
Товарознавча характеристика зернової квасолі білої [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Баля, Л. В.
Товарознавча характеристика зернової квасолі білої [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Автореферат/Диссертация
Баля, Л. В.
Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі [Текст]: автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.15.15
2013 р.
ISBN відсутній
Баля, Л. В.
Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі [Текст]: автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.15.15
2013 р.
ISBN відсутній
Статья
Жук, В.
Якість та конкурентоспроможність консервованої квасолі [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Жук, В.
Якість та конкурентоспроможність консервованої квасолі [Текст] + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
The effect of runner bean flour on the viability of Lactobacillus Plantarum and on the quality ch...
б.р.
ISBN відсутній
The effect of runner bean flour on the viability of Lactobacillus Plantarum and on the quality ch...
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Макаронні вироби не будуть справжніми без соєвого, горохового квасольового борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Макаронні вироби не будуть справжніми без соєвого, горохового квасольового борошна [Текст]
б.р.
ISBN відсутній