Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: емульсія
Рубрики
--> Речовина
----> емульсія
Печать списка
--> Речовина
----> емульсія
Рубрика
- Название:
- емульсія
Печать списка
Пов'язані описи:
Статья
Бойко, В.
Ключевые ароматы [Текст]: Применение ароматических добавок и эмульсий в алкогольной продукции
б.р.
ISBN відсутній
Бойко, В.
Ключевые ароматы [Текст]: Применение ароматических добавок и эмульсий в алкогольной продукции
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Вплив білоквмісних композицій на основі колагену на якість ковбасних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Вплив білоквмісних композицій на основі колагену на якість ковбасних виробів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Мухамедиев, Ш. А.
Эмульсии и пены: строение, получение, устойчивость [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Мухамедиев, Ш. А.
Эмульсии и пены: строение, получение, устойчивость [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Жаринов, А. И.
Технико - технологические аспекты приготовления мясных эмульсий
б.р.
ISBN відсутній
Жаринов, А. И.
Технико - технологические аспекты приготовления мясных эмульсий
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Жаринов, А. И.
Технико-технологические аспекты приготовления мясных эмульсий + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Жаринов, А. И.
Технико-технологические аспекты приготовления мясных эмульсий + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Долинкин, Ф.
Вакуумный эмульситатор + [Електрон. ресурс]: Новая ступень совершенства
б.р.
ISBN відсутній
Долинкин, Ф.
Вакуумный эмульситатор + [Електрон. ресурс]: Новая ступень совершенства
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Чоні, І. В.
Використання природних стабілізаторів у технології емульсійної продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Чоні, І. В.
Використання природних стабілізаторів у технології емульсійної продукції [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Роговий, І. С.
Зміна властивостей емульсії пісочного тіста під дією кальцієвмісної добавки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Роговий, І. С.
Зміна властивостей емульсії пісочного тіста під дією кальцієвмісної добавки [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Положишникова, Л. О.
Отримання емульсій із використанням вихрового шару феромагнітних частинок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Положишникова, Л. О.
Отримання емульсій із використанням вихрового шару феромагнітних частинок [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Розробка технологій білково-жирових емульсій для кулінарних напівфабрикатів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Розробка технологій білково-жирових емульсій для кулінарних напівфабрикатів [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Устименко, І. М.
Розробка нового виду молоковмісного морозива, збагаченого купажованою олією [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Устименко, І. М.
Розробка нового виду молоковмісного морозива, збагаченого купажованою олією [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Статья
Колесніченко, С. Л.
Використання декстрану в ламелярних косметичних емульсіях [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Колесніченко, С. Л.
Використання декстрану в ламелярних косметичних емульсіях [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Жидецька, І. В.
Вплив рецептурного складу емульсій для пісочного тіста на його фізичні властивості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Жидецька, І. В.
Вплив рецептурного складу емульсій для пісочного тіста на його фізичні властивості [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
Чоні, І. В.
Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном рисових круп [Текст]
б.р.
ISBN відсутній
Чоні, І. В.
Спосіб одержання соусів на емульсійній основі з борошном рисових круп [Текст]
б.р.
ISBN відсутній