лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Книги в рубрике: Організація ресторанного господарства

Рубрики
--> Цикл професійної та практичної підготовки
----> Базова частина
------> Організація ресторанного господарства

Рубрика

Название:
 
Організація ресторанного господарства  

Печать списка

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [Текст] + [Електронний ресурс]
Доступно
 6 з 6
Книга
Нечаюк, Л. I.
Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [Текст] + [Електронний ресурс]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN 978-966-364-933-7

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров
Доступно
 10 з 10
Книга
Богушева, В. И.
Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров: Учеб. пособие
Серія: Среднее профессиональное образование
Феникс, 2007 р.
ISBN 5-222-08031-5


Заказать Заказать

На полку На полку

Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [Текст]
Доступно
 2 з 2
Книга
Радченко, Л. А.
Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [Текст]: учебник
Кнорус, 2013 р.
ISBN 978-5-406-02183-5

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [Текст]
Доступно
 2 з 2
Книга
Радченко, Л. А.
Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [Текст]: учебник
Феникс, 2011 р.
ISBN 978-5-222-17745-7


Заказать Заказать

На полку На полку

Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [Текст]
Доступно
 1 з 1
Книга
Радченко, Л. А.
Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [Текст]: учебник
Кнорус, 2011 р.
ISBN 978-5-222-17745-7


Заказать Заказать

На полку На полку

Организация работы предприятий общественного питания
Доступно
 140 з 140
Книга
Шаповалов, Н. Н.
Организация работы предприятий общественного питания: Учеб. пособие для вузов
Экономика, 1990 р.
ISBN 5-282-00431-3


Заказать Заказать

На полку На полку

Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс]
Доступно
 1 з 1
Электронный ресурс
Архіпов, В. В.
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2009 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст]
Доступно
 76 з 76
Книга

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст]: підручник
Центр учб. л-ри, 2011 р.
ISBN 978-611-01-0209-4


Заказать Заказать

На полку На полку

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст]
Доступно
 7 з 7
Книга

Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст]: підручник
Кондор, 2012 р.
ISBN 978-966-351-355-3

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст]
Доступно
 15 з 15
Книга

Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст]: підручник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2005 р.
ISBN 966-629-176-2


Заказать Заказать

На полку На полку

Організація ресторанного господарства
Доступно
 49 з 49
Книга
Архіпов, В. В.
Організація ресторанного господарства: навчальний посібник
Центр учб. л-ри, 2007 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Організація ресторанного господарства [Текст]
Доступно
 16 з 16
Книга
Архіпов, В. В.
Організація ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2010 р.
ISBN 978-611-01-0045-8


Заказать Заказать

На полку На полку

Організація ресторанного господарства [Текст]
Доступно
 51 з 51
Книга
Архіпов, В. В.
Організація ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2012 р.
ISBN 978-611-01-0290-2

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Організація ресторанного господарства [Текст]
Доступно
 2 з 2
Книга
Архіпов, В. В.
Організація ресторанного господарства [Текст]: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2016 р.
ISBN 978-617673-416-1

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Організація ресторанного господарства [Текст]
Доступно
 25 з 25
Книга
Карпенко, В. Д.
Організація ресторанного господарства [Текст]: навч.-метод. посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
ПУЕТ, 2012 р.
ISBN відсутній

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

Організація ресторанного господарства за кордоном
Доступно
 23 з 23
Книга
Завадинська, О. Ю.
Організація ресторанного господарства за кордоном: Навч. посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2003 р.
ISBN 966-629-106-1


Заказать Заказать

На полку На полку

Ресторанна справа
Доступно
 26 з 26
Книга
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: Навч. посібник
Інкос, Центр навч. л-ри, 2007 р.
ISBN 966-8347-48-X

повний текст


Заказать Заказать

На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.83)