Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Книги в рубрике: Технологія продукції ресторанного господарства
Рубрики
--> Цикл професійної та практичної підготовки
----> Базовая часть
------> Технологія продукції ресторанного господарства
Печать списка
--> Цикл професійної та практичної підготовки
----> Базовая часть
------> Технологія продукції ресторанного господарства
Рубрика
- Название:
- Технологія продукції ресторанного господарства
Печать списка
Пов'язані описи:
Книга
Артемова, Е. Н.
Основы технологии продукции общественного питания [Текст]: учеб. пособие
Кнорус, 2008 р.
ISBN 978-5-85971-827-6
Артемова, Е. Н.
Основы технологии продукции общественного питания [Текст]: учеб. пособие
Кнорус, 2008 р.
ISBN 978-5-85971-827-6
Книга
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: Навч. посібник
Інкос, Центр навч. л-ри, 2007 р.
ISBN 966-8347-48-X
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: Навч. посібник
Інкос, Центр навч. л-ри, 2007 р.
ISBN 966-8347-48-X
Книга
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Те...: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2008 р.
ISBN 978-966-364-648-0
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Те...: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2008 р.
ISBN 978-966-364-648-0
Книга
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Те...: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2016 р.
ISBN 978-617-673-414-7
Архіпов, В. В.
Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані [Те...: навч. посібник
Центр учб. л-ри, 2016 р.
ISBN 978-617-673-414-7
Книга
Постнов, Г. М.
Технічне забезпечення технологічних процесів у ресторанній справі [Текст]: навч. посібник
ХДУХТ, 2009 р.
ISBN відсутній
Постнов, Г. М.
Технічне забезпечення технологічних процесів у ресторанній справі [Текст]: навч. посібник
ХДУХТ, 2009 р.
ISBN відсутній
Книга
Т. 2: Технология блюд, закусок, напитков, мучных кулинарных, кондитерских и булочных изделий
б.р.
ISBN 5-03-003796-9
Т. 2: Технология блюд, закусок, напитков, мучных кулинарных, кондитерских и булочных изделий
б.р.
ISBN 5-03-003796-9
Книга
Фурс, И. Н.
Технология производства продукции общественного питания: Учеб. пособие
Новое знание, 2002 р.
ISBN 985-651-668-4
Фурс, И. Н.
Технология производства продукции общественного питания: Учеб. пособие
Новое знание, 2002 р.
ISBN 985-651-668-4
Книга
Технология производства продукции общественного питания: Учебник
Экономика, 1981 р.
ISBN відсутній
Технология производства продукции общественного питания: Учебник
Экономика, 1981 р.
ISBN відсутній
Книга
Технология производства продукции общественного питания: Учебник
Экономика, 1986 р.
ISBN відсутній
Технология производства продукции общественного питания: Учебник
Экономика, 1986 р.
ISBN відсутній
Книга
Ростовский, В. С.
Технология производства продукции общественного питания. Общая часть: Учебник
Выща шк., 1991 р.
ISBN відсутній
Ростовский, В. С.
Технология производства продукции общественного питания. Общая часть: Учебник
Выща шк., 1991 р.
ISBN відсутній
Книга
Технологія виробництва ресторанної продукції: Опорний конспект лекцій
ЦПНМВ КНТЕУ, 2005 р.
ISBN відсутній
Технологія виробництва ресторанної продукції: Опорний конспект лекцій
ЦПНМВ КНТЕУ, 2005 р.
ISBN відсутній
Книга
Технологія приготування їжі: українська кухня [Текст]: навч. посібник
Світ книг, 2012 р.
ISBN 978-966-2678-01-7
Технологія приготування їжі: українська кухня [Текст]: навч. посібник
Світ книг, 2012 р.
ISBN 978-966-2678-01-7
Книга
Новікова, О. В.
Технологія приготування їжі: українська кухня [Текст]: навч. посібник
Світ книг, 2016 р.
ISBN 978-966-2678-01-7
Новікова, О. В.
Технологія приготування їжі: українська кухня [Текст]: навч. посібник
Світ книг, 2016 р.
ISBN 978-966-2678-01-7
Книга
Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] + [Електронний ресурс]: полтавська кухня : навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2008 р.
ISBN відсутній
Технологія продукції ресторанного господарства [Текст] + [Електронний ресурс]: полтавська кухня : навч. посібник
Центр навч. л-ри, 2008 р.
ISBN відсутній
Книга
Дорохіна, М. О.
Технологія продукції харчування [Текст]: у таблицях і схемах : навч. посібник
Кондор, 2008 р.
ISBN відсутній
Дорохіна, М. О.
Технологія продукції харчування [Текст]: у таблицях і схемах : навч. посібник
Кондор, 2008 р.
ISBN відсутній
Книга
Дорохіна, М. О.
Технологія продукції харчування [Текст]: у таблицях і схемах : навч. посібник
Кондор, 2011 р.
ISBN відсутній
Дорохіна, М. О.
Технологія продукції харчування [Текст]: у таблицях і схемах : навч. посібник
Кондор, 2011 р.
ISBN відсутній
Книга
Дорохіна, М. О.
Технологія продукції харчування [Текст]: у таблицях і схемах : навч. посібник
Кондор, 2010 р.
ISBN відсутній
Дорохіна, М. О.
Технологія продукції харчування [Текст]: у таблицях і схемах : навч. посібник
Кондор, 2010 р.
ISBN відсутній