лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Книги в рубрике: виробнича

Рубрики
--> Технологія
----> виробнича

Рубрика

Название:
 
виробнича  

Печать списка

Пов'язані описи:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | вперед >>
Clean Smoke - чисте копчення, висока якість та екологічні переваги. Технологія розпилення (атоміз...
Немає прим.
Статья
Чернов, O.
Clean Smoke - чисте копчення, висока якість та екологічні переваги. Технологія розпилення (атоміз...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Белковые оболочки "белкозин": новые разработки
Немає прим.
Статья
Кутузов, И. А.
Белковые оболочки "белкозин": новые разработки
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Замораживать? ДА! Причем очень быстро + [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Статья
Воронцов, С.
Замораживать? ДА! Причем очень быстро + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Использование глюкозно - фруктозных сиропов при производстве высокосахаристых фруктовых консервов...
Немає прим.
Статья
Богданов, Е. С.
Использование глюкозно - фруктозных сиропов при производстве высокосахаристых фруктовых консервов...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Применение мембранной технологии в пищевой промышленности + [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Статья
Бондарь, С. Н.
Применение мембранной технологии в пищевой промышленности + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Применение натуральных растительных экстрактов при производстве холодных чаев + [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Статья
Махиня, Л.
Применение натуральных растительных экстрактов при производстве холодных чаев + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Розлив напитков : Теория и практика обеспечения микробиологической стабильности продукции при хол...
Немає прим.
Статья
Силаев, А. В.
Розлив напитков : Теория и практика обеспечения микробиологической стабильности продукции при хол...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

С эмульгаторами от компании "Даниско" вы сможете сократить затраты на производство бисквитных изд...
Немає прим.
Статья

С эмульгаторами от компании "Даниско" вы сможете сократить затраты на производство бисквитных изд...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Шоколад без содержания сахара - технология и тенденции + [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Статья

Шоколад без содержания сахара - технология и тенденции + [Електрон. ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Ultra Hіgh Temperature [Текст]
Немає прим.
Статья
Карпенко, Е.
Ultra Hіgh Temperature [Текст]: Ультрапастеризованное молоко
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Вкусно - не значит долго [Текст] + [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья
Щербаченко, В.
Вкусно - не значит долго [Текст] + [Електронний ресурс]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Жесткие условия создания мягкого мороженого [Текст]
Немає прим.
Статья

Жесткие условия создания мягкого мороженого [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Король среди сыров [Текст] + [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья

Король среди сыров [Текст] + [Електронний ресурс]: технология производства сыра с плесенью "Рокфор" [Текст]
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Розширення асортименту пиво "Імбирне" [Текст]
Немає прим.
Статья
Романова, З. М.
Розширення асортименту пиво "Імбирне" [Текст]: За новою рецептурою напій набуває ряду корисних ознак
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Соус з секретом [Текст] + [Електронний ресурс]
Немає прим.
Статья
Кравченко, М. Ф.
Соус з секретом [Текст] + [Електронний ресурс]: Технологія нових фруктових соусів
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Технологии, за которые нам не стыдно [Текст]
Немає прим.
Статья
Вербицкий, С.
Технологии, за которые нам не стыдно [Текст]: О проблемах качества и безопасности мясных продуктов
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Технология комплексной переработки фруктового сырья с минимизацией потерь биологически активных в...
Немає прим.
Статья
Стоянова, Л. О.
Технология комплексной переработки фруктового сырья с минимизацией потерь биологически активных в...
б.р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

Холодний раціон [Текст]
Немає прим.
Статья
Коршунова, Г. Ф.
Холодний раціон [Текст]: Особливості технології виробництва замороженого дріжджового тіста і виробів з нього з біологічно активними добавками
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Автоматизированные системы контроля качества готовых тканей в отделочном производстве
Доступно
 10 з 10
Книга

Автоматизированные системы контроля качества готовых тканей в отделочном производстве
Легкая и пищ. пром-сть, 1981 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Автоматизированные эрлифтно-пневматические химстанции
Доступно
 3 з 3
Книга
Морозов, Г. Н.
Автоматизированные эрлифтно-пневматические химстанции
Легкая и пищ. пром-сть, 1981 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку

Активація функціонально-технологічних властивостей вуглеводвмісної сировини для виробництва орган...
Немає прим.
Статья
Поліщук, Г. Є.
Активація функціонально-технологічних властивостей вуглеводвмісної сировини для виробництва орган...
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Анализ критических точек в технологии получения сырого молока [Текст]
Немає прим.
Статья

Анализ критических точек в технологии получения сырого молока [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Аналіз впливу різних способів охолодження на показник pH м'яса [Текст]
Немає прим.
Статья

Аналіз впливу різних способів охолодження на показник pH м'яса [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Аналіз процесу створення і використання передових виробничих технологій в Україні [Текст]
Немає прим.
Статья
Литвинова, В. В.
Аналіз процесу створення і використання передових виробничих технологій в Україні [Текст]
б.р.
ISBN відсутній


На полку На полку

Базовий зміст спеціальних дисциплін "Технологія продукції громадського харчування" [Електрон. рес...
Немає прим.
Книга
Рогова, А. Л.
Базовий зміст спеціальних дисциплін "Технологія продукції громадського харчування" [Електрон. рес...: Методичні рекомендації
2002 р.
ISBN відсутній

повний текст


На полку На полку

© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.84)