Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Кирніс, Н. І. - Аспекти конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства в сучасних умовах [Текст]
Кирніс, Н. І. - Аспекти конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства в сучасних умовах [Текст]
Статья
Автор: Кирніс, Н. І.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". Аспекти конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства в сучасних умовах [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Кирніс, Н. І.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". Аспекти конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства в сучасних умовах [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Кирніс, Н. І.
Аспекти конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства в сучасних умовах [Текст] / Н. І. Кирніс // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". – 2013. – № 5 (61). – С. 135─140 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nven/article/view/774. – На укр. яз.
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Конкурентоспроможність : підприємства
Кирніс, Н. І.
Аспекти конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства в сучасних умовах [Текст] / Н. І. Кирніс // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". – 2013. – № 5 (61). – С. 135─140 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nven/article/view/774. – На укр. яз.
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Конкурентоспроможність : підприємства