Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Бабенко, О. М. - Формування конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства та застосування лідерства...
Бабенко, О. М. - Формування конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства та застосування лідерства...
Статья
Автор: Бабенко, О. М.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". Формування конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства та застосування лідерства...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Бабенко, О. М.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". Формування конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства та застосування лідерства...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Бабенко, О. М.
Формування конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства та застосування лідерства в управлінні як конкурентної переваги [Текст] / О. М. Бабенко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". – 2013. – № 4 (60). – С. 100─108 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nven/article/view/665. – На укр. яз.
загальний = Лідерство
загальний = Конкуренція
загальний = Управління : підприємством
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Конкурентоспроможність : підприємства
Бабенко, О. М.
Формування конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства та застосування лідерства в управлінні як конкурентної переваги [Текст] / О. М. Бабенко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". – 2013. – № 4 (60). – С. 100─108 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://journal.puet.edu.ua/index.php/nven/article/view/665. – На укр. яз.
загальний = Лідерство
загальний = Конкуренція
загальний = Управління : підприємством
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Конкурентоспроможність : підприємства