Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Петрук, О. М. - Технологія оцінки витратності операційної діяльності підприємств ресторанного господарства [Текст]
Петрук, О. М. - Технологія оцінки витратності операційної діяльності підприємств ресторанного господарства [Текст]
Статья
Автор: Петрук, О. М.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". Технологія оцінки витратності операційної діяльності підприємств ресторанного господарства [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Петрук, О. М.
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". Технологія оцінки витратності операційної діяльності підприємств ресторанного господарства [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Петрук, О. М.
Технологія оцінки витратності операційної діяльності підприємств ресторанного господарства [Текст] / О. М. Петрук // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". – 2017. – № 5. – С. 9–17 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13890. – На укр. яз.
загальний = Підприємство
загальний = Технологія
загальний = Витрати
загальний = Господарство : ресторанне
Петрук, О. М.
Технологія оцінки витратності операційної діяльності підприємств ресторанного господарства [Текст] / О. М. Петрук // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія "Економічні науки". – 2017. – № 5. – С. 9–17 . – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/13890. – На укр. яз.
загальний = Підприємство
загальний = Технологія
загальний = Витрати
загальний = Господарство : ресторанне