Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Вплив харчування на здоров'я людини [Текст]
Вплив харчування на здоров'я людини [Текст]
Книга
Автор:
Вплив харчування на здоров'я людини [Текст]: підручник
Видавництво: Книги-XXI, 2006 г.
ISBN 966-86534-5-9
Автор:
Вплив харчування на здоров'я людини [Текст]: підручник
Видавництво: Книги-XXI, 2006 г.
ISBN 966-86534-5-9
Книга
51.23я73 В80
Вплив харчування на здоров'я людини [Текст] : підручник / В. П. Пішак, А. В. Бабюк, [та ін.] ; за ред. М. М. Радько. – Чернівці : Книги-XXI, 2006. – 500 с. – На укр. яз. – ISBN 966-86534-5-9 : 59.40.
ББК 51.23я73 В80
загальний = Склад : хімічний : ліпіди (жири)
загальний = Склад : хімічний : протеїни (білки)
загальний = Склад : хімічний : мікроелементи (мінерали)
загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Соціальна гігієна і організація охорони здоров'я : Гігієна : Профілактика харчових отруєнь
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Екологія і безпека харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Екологія і безпека харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Харчові добавки в технології м'ясопродуктів
загальний = Експертиза : гігієнічна
загальний = Експертиза : санітарна
загальний = Овочі
загальний = Склад : хімічний
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Вітаміни
загальний = Безпека : життєдіяльності
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Продукти (харчування) : олія
загальний = Речовина
загальний = Продукти (харчування) : вода
загальний = Харчування : дитяче
загальний = Продукти (харчування) : мед
загальний = Харчування : раціональне
загальний = Фальсифікація : товарів
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Речовина : шкідлива
загальний = Експертиза : ковбас та копченостей
загальний = Експертиза : молока та молокопродуктів
341701 Загальний читальний зал
341702 Загальний читальний зал
341703 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
341704 Навч. абонемент
341705 Навч. абонемент
51.23я73 В80
Вплив харчування на здоров'я людини [Текст] : підручник / В. П. Пішак, А. В. Бабюк, [та ін.] ; за ред. М. М. Радько. – Чернівці : Книги-XXI, 2006. – 500 с. – На укр. яз. – ISBN 966-86534-5-9 : 59.40.
ББК 51.23я73 В80
загальний = Склад : хімічний : ліпіди (жири)
загальний = Склад : хімічний : протеїни (білки)
загальний = Склад : хімічний : мікроелементи (мінерали)
загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Соціальна гігієна і організація охорони здоров'я : Гігієна : Профілактика харчових отруєнь
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Екологія і безпека харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Екологія і безпека харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Харчові добавки в технології м'ясопродуктів
загальний = Експертиза : гігієнічна
загальний = Експертиза : санітарна
загальний = Овочі
загальний = Склад : хімічний
загальний = Продукти (харчування) : консерви
загальний = Вітаміни
загальний = Безпека : життєдіяльності
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Продукти (харчування) : олія
загальний = Речовина
загальний = Продукти (харчування) : вода
загальний = Харчування : дитяче
загальний = Продукти (харчування) : мед
загальний = Харчування : раціональне
загальний = Фальсифікація : товарів
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Речовина : шкідлива
загальний = Експертиза : ковбас та копченостей
загальний = Експертиза : молока та молокопродуктів
341701 Загальний читальний зал
341702 Загальний читальний зал
341703 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
341704 Навч. абонемент
341705 Навч. абонемент