лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Ковбасенко, В. М. - Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва: В...

Ковбасенко, В. М. - Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва: В...

Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва: В...
Доступно
 11 з 11
Книга
Автор: Ковбасенко, В. М.
Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва: В...: Навч. посібник
Видавництво: Інкос, 2005 г.
ISBN 966-8347-22-6

повний текст

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
48.1я73 К56

Ковбасенко, В. М.
Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва: В 2 т. Т.1 : Навч. посібник / В. М. Ковбасенко. – Київ : Інкос, 2005. – 416 с. + [Електрон. ресурс]. – На укр. яз. – ISBN 966-8347-22-6 : 31.50.

ББК 48.1я73 К56
ББК 36.92я73

загальний = Експертиза : ветеринарна
загальний = Експертиза : санітарна
загальний = Ветеринарія
загальний = Контроль : санітарний
загальний = Продукт : тваринництва
загальний = Сировина : тваринного походження
загальний = Переробка : птиці
загальний = Переробка : м'яса
загальний = Зберігання : продуктів твариництва
загальний = Транспортування
загальний = Експертиза : товарознавча
загальний = Склад : хімічний
загальний = Продукти (харчування) : м'ясо
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Продукти (харчування) : кровепродукти
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Санітарно-гігієнічна експертиза товарів

331259 Загальний читальний зал
331262 Загальний читальний зал
331263 Загальний читальний зал
331260 Навч. абонемент
331264 Навч. абонемент
331265 Навч. абонемент
331266 Навч. абонемент
331267 Навч. абонемент
331268 Навч. абонемент
373895 Навч. абонемент
331261 Читальний зал для науковців



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.172)