Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Сирохман, І. В. - Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [Текст]
Сирохман, І. В. - Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [Текст]
Книга
Автор: Сирохман, І. В.
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [Текст]: підручник
Видавництво: Центр учб. л-ри, 2008 г.
ISBN відсутній
Автор: Сирохман, І. В.
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [Текст]: підручник
Видавництво: Центр учб. л-ри, 2008 г.
ISBN відсутній
Книга
65.421.51я73 С40
Сирохман, І. В.
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [Текст] : підручник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. – Київ : Центр учб. л-ри, 2008. – 616 с. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 966-364-694-7 : 72.00.
ББК 65.421.51я73 С40
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : халва
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Товарознавство продовольчих товарів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс)
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Товарознавство
Дисципліни = Цикл природничо-наукової підготовки : Базова частина : Товарознавство харчових продуктів
загальний = Сировина
загальний = Продукти (харчування) : цукор
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Аналіз : якості
загальний = Зберігання
загальний = Упаковка
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Продукти (харчування) : мед
загальний = Продукти (харчування) : шоколад
загальний = Продукти (харчування) : жуйка
загальний = Харчування : лікувальне : дієтичне
загальний = Виробництво : крохмале-мелясове
Житомирська філія
342816 Загальний читальний зал
342817 Загальний читальний зал
342818 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
342819 Навч. абонемент
342820 Навч. абонемент
347616 Навч. абонемент
347700 Навч. абонемент
384765 Навч. абонемент
Харківська філія
Херсонська філія
Черкаська філія
65.421.51я73 С40
Сирохман, І. В.
Товарознавство цукру, меду, кондитерських виробів [Текст] : підручник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. – Київ : Центр учб. л-ри, 2008. – 616 с. – Те саме [Електронний ресурс]. – Режим доступу: електрон. чит. зал ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 966-364-694-7 : 72.00.
ББК 65.421.51я73 С40
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : халва
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Товарознавство продовольчих товарів
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс)
Дисципліни = Цикл професійної підготовки : Базова частина : Товарознавство
Дисципліни = Цикл природничо-наукової підготовки : Базова частина : Товарознавство харчових продуктів
загальний = Сировина
загальний = Продукти (харчування) : цукор
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Товарознавство : продовольчих товарів
загальний = Аналіз : якості
загальний = Зберігання
загальний = Упаковка
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Продукти (харчування) : мед
загальний = Продукти (харчування) : шоколад
загальний = Продукти (харчування) : жуйка
загальний = Харчування : лікувальне : дієтичне
загальний = Виробництво : крохмале-мелясове
Житомирська філія
342816 Загальний читальний зал
342817 Загальний читальний зал
342818 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
342819 Навч. абонемент
342820 Навч. абонемент
347616 Навч. абонемент
347700 Навч. абонемент
384765 Навч. абонемент
Харківська філія
Херсонська філія
Черкаська філія