Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва
Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва
Книга
Автор:
Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва: Підручник
Видавництво: Друк, 2006 г.
ISBN 966-8149-74-2
Автор:
Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва: Підручник
Видавництво: Друк, 2006 г.
ISBN 966-8149-74-2
Книга
36.96я73 Ф50
Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва : Підручник / Б. Л. Флауменбаум, А. Т. Безусов, В. М. Сторожук, Г. П. Хомич. – Одеса : Друк, 2006. – 400 с. – На укр. яз. – ISBN 966-8149-74-2 : 31.00.
ББК 36.96я73 Ф50
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Наукове обгрунтування режимів стерилізації
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Прогресивні технології зберігання та переробки м'яса
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Фізико-хімічні та біологічні основи консервного виробництва
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів
загальний = Сировина
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Зберігання
загальний = Тара
загальний = Технологія : консервування
загальний = Стерилізація
загальний = Виробництво : консервне
333741 Загальний читальний зал
333742 Загальний читальний зал
333743 Загальний читальний зал
333744 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
340182 Навч. абонемент
333745 Читальний зал для науковців
36.96я73 Ф50
Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва : Підручник / Б. Л. Флауменбаум, А. Т. Безусов, В. М. Сторожук, Г. П. Хомич. – Одеса : Друк, 2006. – 400 с. – На укр. яз. – ISBN 966-8149-74-2 : 31.00.
ББК 36.96я73 Ф50
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Наукове обгрунтування режимів стерилізації
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Прогресивні технології зберігання та переробки м'яса
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Фізико-хімічні та біологічні основи консервного виробництва
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'ясних продуктів
загальний = Сировина
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Зберігання
загальний = Тара
загальний = Технологія : консервування
загальний = Стерилізація
загальний = Виробництво : консервне
333741 Загальний читальний зал
333742 Загальний читальний зал
333743 Загальний читальний зал
333744 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
340182 Навч. абонемент
333745 Читальний зал для науковців