Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Васюкова, Г. Т. - Розробка та дослідження технології комбінованих м'ясо-рибних кулінарних виробів
Васюкова, Г. Т. - Розробка та дослідження технології комбінованих м'ясо-рибних кулінарних виробів
Автореферат/Диссертация
Автор: Васюкова, Г. Т.
Розробка та дослідження технології комбінованих м'ясо-рибних кулінарних виробів: автореф. дис.
Видавництво: ХДАТОХ, 1996 г.
ISBN відсутній
Автор: Васюкова, Г. Т.
Розробка та дослідження технології комбінованих м'ясо-рибних кулінарних виробів: автореф. дис.
Видавництво: ХДАТОХ, 1996 г.
ISBN відсутній
Автореферат
65.424
Васюкова, Г. Т.
Розробка та дослідження технології комбінованих м'ясо-рибних кулінарних виробів : автореф. дис. / Г. Т. Васюкова. – Х. : ХДАТОХ, 1996. – 50 с. – На укр. яз.
ББК 65.424
загальний = Економіка : громадського харчування
спеціальний = Спеціальності : Технологія продуктів громадського харчування
загальний = Харчування : громадське
загальний = Страва : м'ясна
65.424
Васюкова, Г. Т.
Розробка та дослідження технології комбінованих м'ясо-рибних кулінарних виробів : автореф. дис. / Г. Т. Васюкова. – Х. : ХДАТОХ, 1996. – 50 с. – На укр. яз.
ББК 65.424
загальний = Економіка : громадського харчування
спеціальний = Спеціальності : Технологія продуктів громадського харчування
загальний = Харчування : громадське
загальний = Страва : м'ясна