Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Павлоцька, Л. Ф. - Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст]
Павлоцька, Л. Ф. - Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст]
Книга
Автор: Павлоцька, Л. Ф.
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Університетська книга, 2007 г.
ISBN відсутній
Автор: Павлоцька, Л. Ф.
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Університетська книга, 2007 г.
ISBN відсутній
Книга
51.23я73 П12
Павлоцька, Л. Ф.
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст] : навч. посібник / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. – Суми : Університетська книга, 2007. – 441 с. + [Електрон. зміст]. – На укр. яз. – ISBN 966-680-347-7 : 45.00.
ББК 51.23я73 П12
загальний = Склад : хімічний : ліпіди (жири)
загальний = Склад : хімічний : протеїни (білки)
загальний = Склад : хімічний : мікроелементи (мінерали)
загальний = Харчування : нетрадиційне
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Основи фізіології та гігієни харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Фізіологія харчування
загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Соціальна гігієна і організація охорони здоров'я : Гігієна : Гігієна харчування
загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Соціальна гігієна і організація охорони здоров'я : Гігієна : Профілактика харчових отруєнь
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Екологія і безпека харчування
загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Соціальна гігієна і організація охорони здоров'я : Гігієна : Гігієна харчування : Якість та безпека харчових продуктів
загальний = Експертиза : гігієнічна
загальний = Харчування : громадське
загальний = Продукти (харчування) : концентрати
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Вітаміни
загальний = Безпека : життєдіяльності
загальний = Продукт : рослинності
загальний = Продукт : тваринництва
загальний = Контроль : санітарний
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Харчування : дитяче
загальний = Фальсифікація : товарів
загальний = Харчування : лікувальне : дієтичне
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Речовина : шкідлива
загальний = Фізіологія : харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Екологія та безпека харчових продуктів
Житомирська філія
343336 Загальний читальний зал
343337 Загальний читальний зал
343338 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
343339 Навч. абонемент
343340 Навч. абонемент
51.23я73 П12
Павлоцька, Л. Ф.
Основи фізіології, гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст] : навч. посібник / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. – Суми : Університетська книга, 2007. – 441 с. + [Електрон. зміст]. – На укр. яз. – ISBN 966-680-347-7 : 45.00.
ББК 51.23я73 П12
загальний = Склад : хімічний : ліпіди (жири)
загальний = Склад : хімічний : протеїни (білки)
загальний = Склад : хімічний : мікроелементи (мінерали)
загальний = Харчування : нетрадиційне
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Основи фізіології та гігієни харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Фізіологія харчування
загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Соціальна гігієна і організація охорони здоров'я : Гігієна : Гігієна харчування
загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Соціальна гігієна і організація охорони здоров'я : Гігієна : Профілактика харчових отруєнь
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Екологія і безпека харчування
загальний = Охорона здоров'я. Медичні науки : Соціальна гігієна і організація охорони здоров'я : Гігієна : Гігієна харчування : Якість та безпека харчових продуктів
загальний = Експертиза : гігієнічна
загальний = Харчування : громадське
загальний = Продукти (харчування) : концентрати
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Вітаміни
загальний = Безпека : життєдіяльності
загальний = Продукт : рослинності
загальний = Продукт : тваринництва
загальний = Контроль : санітарний
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Харчування : дитяче
загальний = Фальсифікація : товарів
загальний = Харчування : лікувальне : дієтичне
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Речовина : шкідлива
загальний = Фізіологія : харчування
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Екологія та безпека харчових продуктів
Житомирська філія
343336 Загальний читальний зал
343337 Загальний читальний зал
343338 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
343339 Навч. абонемент
343340 Навч. абонемент