лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Запольський, А. К. - Екологізація харчових виробництв + [Електрон. ресурс]

Запольський, А. К. - Екологізація харчових виробництв + [Електрон. ресурс]

Екологізація харчових виробництв + [Електрон. ресурс]
Доступно
 10 из 10
Книга
Автор: Запольський, А. К.
Екологізація харчових виробництв + [Електрон. ресурс]: Підручник
Издательство: Вища шк., 2005 г.
ISBN 966-642-294-8

полный текст

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
36я73 З-33

Запольський, А. К.
Екологізація харчових виробництв + [Електрон. ресурс] : Підручник / А. К. Запольський, А. I. Українець. – Київ : Вища шк., 2005. – 423 с. – Спосіб доступу: Електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз. – ISBN 966-642-294-8 : 34.65.

ББК 36я73 З-33
ББК 20.1я73

загальний = Автоматизація : харчових виробництв
загальний = Науки про Землю (геодезичні, геофізичні, геологічні, географічні) : Метеорологія : Атмосфера. Екологія повітря
загальний = Науки про Землю (геодезичні, геофізичні, геологічні, географічні) : Гідрологія : Екологія і питна вода
загальний = Природничі науки в цілому : Людина і навколишнє середовищє. Екологія людини. Екологія в цілому : Екологія і відходи
загальний = Техніка і технічні науки в цілому : Загальна технологія. Основи промислового виробництва : Відходи та їх використання
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Екологія і безпека харчування
загальний = Лізинг
загальний = Інжиніринг
загальний = Харчування
загальний = Менеджмент : екологічний
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Продукти (харчування) : дріжджі
загальний = Переробка : вторинних ресурсів
загальний = Тара
загальний = Упаковка
загальний = Екологія
загальний = Екологія : харчування
загальний = Екологія : повітря
загальний = Україна
загальний = Криза : екологічна
загальний = Ресурси : природні
загальний = Біосфера
загальний = Безпека : екологічна
загальний = Використання : вторинної сировини
загальний = Забруднення
загальний = Продукти (харчування) : вода
загальний = Маркетинг : екологічний
загальний = Харчування : раціональне
загальний = Енергозбереження
загальний = Енергетика
загальний = Виробництво : цукрове
загальний = Виробництво : пивоварне
загальний = Виробництво : спиртове
загальний = Домішок
загальний = Речовина : шкідлива
загальний = Процес (технологічний)
загальний = Мережа : інженерна : каналізаційна

333852 Навч. абонемент
333853 Навч. абонемент
333856 Навч. абонемент
333857 Навч. абонемент
333858 Навч. абонемент
333859 Навч. абонемент
333860 Навч. абонемент
333851 ЧЗ1
333854 ЧЗ1
333855 ЧЗ3


Связанные описания:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Харчова промисловість на шляху до сталого розвитку економіки України
Нет экз.
Книга (аналит. описание)
Запольський, А. К.
Харчова промисловість на шляху до сталого розвитку економіки України
б.г.
ISBN отсутствует


На полку На полку


© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2023 (IP=44.201.92.114)