Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Завадинська, О. Ю. - Організація ресторанного господарства за кордоном
Завадинська, О. Ю. - Організація ресторанного господарства за кордоном
Книга
Автор: Завадинська, О. Ю.
Організація ресторанного господарства за кордоном: Навч. посібник
Видавництво: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2003 г.
ISBN 966-629-106-1
Автор: Завадинська, О. Ю.
Організація ресторанного господарства за кордоном: Навч. посібник
Видавництво: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2003 г.
ISBN 966-629-106-1
Книга
65.431.14я73 З-13
Завадинська, О. Ю.
Організація ресторанного господарства за кордоном : Навч. посібник / О. Ю. Завадинська, Т. Є. Литвиненко. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2003. – 200 с. – На укр. яз. – ISBN 966-629-106-1 : 18.18.
ББК 65.431.14я73 З-13
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства
загальний = Транспорт
загальний = Організація : виробництва
загальний = Країна : зарубіжна
загальний = Постачання
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Заклад : навчальний
загальний = Дизайн
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Ринок : оптовий
загальний = Організація : громадського харчування
333222 Загальний читальний зал
333223 Загальний читальний зал
333224 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
333226 Навч. абонемент
333227 Навч. абонемент
333228 Навч. абонемент
333229 Навч. абонемент
333230 Навч. абонемент
333231 Навч. абонемент
333232 Навч. абонемент
333233 Навч. абонемент
333234 Навч. абонемент
333225 Читальний зал для науковців
65.431.14я73 З-13
Завадинська, О. Ю.
Організація ресторанного господарства за кордоном : Навч. посібник / О. Ю. Завадинська, Т. Є. Литвиненко. – Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2003. – 200 с. – На укр. яз. – ISBN 966-629-106-1 : 18.18.
ББК 65.431.14я73 З-13
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства
загальний = Транспорт
загальний = Організація : виробництва
загальний = Країна : зарубіжна
загальний = Постачання
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Заклад : навчальний
загальний = Дизайн
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Ринок : оптовий
загальний = Організація : громадського харчування
333222 Загальний читальний зал
333223 Загальний читальний зал
333224 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
333226 Навч. абонемент
333227 Навч. абонемент
333228 Навч. абонемент
333229 Навч. абонемент
333230 Навч. абонемент
333231 Навч. абонемент
333232 Навч. абонемент
333233 Навч. абонемент
333234 Навч. абонемент
333225 Читальний зал для науковців