Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Столярчук, В. М. - Оптимізація щільності виробів із пісочного тіста з використанням борошна гарбузового насіння
Столярчук, В. М. - Оптимізація щільності виробів із пісочного тіста з використанням борошна гарбузового насіння
Статья
Автор: Столярчук, В. М.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Оптимізація щільності виробів із пісочного тіста з використанням борошна гарбузового насіння
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Столярчук, В. М.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Оптимізація щільності виробів із пісочного тіста з використанням борошна гарбузового насіння
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Столярчук, В. М.
Оптимізація щільності виробів із пісочного тіста з використанням борошна гарбузового насіння / В. М. Столярчук // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 2005. – N3. – С.68-71. – На укр. яз.
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Сировина : нетрадиційна
Столярчук, В. М.
Оптимізація щільності виробів із пісочного тіста з використанням борошна гарбузового насіння / В. М. Столярчук // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 2005. – N3. – С.68-71. – На укр. яз.
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Продукти (харчування) : напівфабрикати
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Сировина : нетрадиційна