лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навигатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Личный кабинет : інформація


Электронный каталог: Дорохін, В. О. - Аналітичне обгрунтування вдосконалення процесу жаріння м'ясних продуктів на нагрівальній поверхні

Дорохін, В. О. - Аналітичне обгрунтування вдосконалення процесу жаріння м'ясних продуктів на нагрівальній поверхні

Аналітичне обгрунтування вдосконалення процесу жаріння м'ясних продуктів на нагрівальній поверхні
Нет экз.
Статья
Автор: Дорохін, В. О.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Аналітичне обгрунтування вдосконалення процесу жаріння м'ясних продуктів на нагрівальній поверхні
б.г.
ISBN отсутствует

На полку На полку


Статья

Дорохін, В. О.
Аналітичне обгрунтування вдосконалення процесу жаріння м'ясних продуктів на нагрівальній поверхні / В. О. Дорохін, В. О. Скрипник, Н. Ю. Молчанова // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 2005. – N3. – С.87-90. – На укр. яз.


загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Обладнання : теплове
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Процес (технологічний)


Привязано к:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки
Нет экз.
Выпуск

Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки N3
РВВ ПУСКУ, 2005 г.
ISBN отсутствует


Заказать Заказать

На полку На полку


© Все права защищены ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2023 (IP=44.200.171.156)