Навигатор :
Личный кабинет :
Электронный каталог: Дорохін, В. О. - Аналітичне обгрунтування вдосконалення процесу жаріння м'ясних продуктів на нагрівальній поверхні
Дорохін, В. О. - Аналітичне обгрунтування вдосконалення процесу жаріння м'ясних продуктів на нагрівальній поверхні
Статья
Автор: Дорохін, В. О.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Аналітичне обгрунтування вдосконалення процесу жаріння м'ясних продуктів на нагрівальній поверхні
б.г.
ISBN отсутствует
Автор: Дорохін, В. О.
Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. Аналітичне обгрунтування вдосконалення процесу жаріння м'ясних продуктів на нагрівальній поверхні
б.г.
ISBN отсутствует
Статья
Дорохін, В. О.
Аналітичне обгрунтування вдосконалення процесу жаріння м'ясних продуктів на нагрівальній поверхні / В. О. Дорохін, В. О. Скрипник, Н. Ю. Молчанова // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 2005. – N3. – С.87-90. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Обладнання : теплове
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Процес (технологічний)
Дорохін, В. О.
Аналітичне обгрунтування вдосконалення процесу жаріння м'ясних продуктів на нагрівальній поверхні / В. О. Дорохін, В. О. Скрипник, Н. Ю. Молчанова // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. Сер.: Технічні науки. – 2005. – N3. – С.87-90. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : м'ясні
загальний = Обладнання : теплове
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Процес (технологічний)