Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Сирохман, І. В. - Якість і безпечність зерноборошняних продуктів + [Електронний ресурс]
Сирохман, І. В. - Якість і безпечність зерноборошняних продуктів + [Електронний ресурс]
Книга
Автор: Сирохман, І. В.
Якість і безпечність зерноборошняних продуктів + [Електронний ресурс]: Навч. посібник
Видавництво: Центр навч. л-ри, 2006 г.
ISBN відсутній
Автор: Сирохман, І. В.
Якість і безпечність зерноборошняних продуктів + [Електронний ресурс]: Навч. посібник
Видавництво: Центр навч. л-ри, 2006 г.
ISBN відсутній
Книга
36.83я73 С40
Сирохман, І. В.
Якість і безпечність зерноборошняних продуктів + [Електронний ресурс] : Навч. посібник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. – Київ : Центр навч. л-ри, 2006. – 384 с. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз. – ISBN 966-364-359-9 : 30.60.
ББК 36.83я73 С40
ББК 51.23я73
Дисципліни = Цикл природничо-наукової підготовки : Базова частина : Основи екології та безпеки ТНС
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Екологія і безпека харчування
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Продукти (харчування) : макарони
загальний = Продукти (харчування) : крупи
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукт : генетично модифікований
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Продукти (харчування) : зерноборошняні
загальний = Продукти (харчування) : зерно
загальний = Продукти (харчування) : соя
загальний = Цінність : харчова
загальний = Харчування : лікувальне : дієтичне
загальний = Продукти (харчування) : функціональні
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Мікробіологія
334476 Загальний читальний зал
334477 Загальний читальний зал
334478 Загальний читальний зал
334480 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
335721 Навч. абонемент
346677 Навч. абонемент
354372 Навч. абонемент
334479 Читальний зал для науковців
36.83я73 С40
Сирохман, І. В.
Якість і безпечність зерноборошняних продуктів + [Електронний ресурс] : Навч. посібник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. – Київ : Центр навч. л-ри, 2006. – 384 с. - Спосіб доступу: електрон. чит. зал ПУСКУ. – На укр. яз. – ISBN 966-364-359-9 : 30.60.
ББК 36.83я73 С40
ББК 51.23я73
Дисципліни = Цикл природничо-наукової підготовки : Базова частина : Основи екології та безпеки ТНС
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Екологія і безпека харчування
загальний = Продукти (харчування) : борошно
загальний = Продукти (харчування) : хліб
загальний = Продукти (харчування) : макарони
загальний = Продукти (харчування) : крупи
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукт : генетично модифікований
загальний = Продукти (харчування) : хлібобулочні
загальний = Продукти (харчування) : зерноборошняні
загальний = Продукти (харчування) : зерно
загальний = Продукти (харчування) : соя
загальний = Цінність : харчова
загальний = Харчування : лікувальне : дієтичне
загальний = Продукти (харчування) : функціональні
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Мікробіологія
334476 Загальний читальний зал
334477 Загальний читальний зал
334478 Загальний читальний зал
334480 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
335721 Навч. абонемент
346677 Навч. абонемент
354372 Навч. абонемент
334479 Читальний зал для науковців