Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Шергина, И. А. - Исследование влияния степени посолки на качество голубого сыра + [Електрон. ресурс]
Шергина, И. А. - Исследование влияния степени посолки на качество голубого сыра + [Електрон. ресурс]
Статья
Автор: Шергина, И. А.
Переработка молока. Исследование влияния степени посолки на качество голубого сыра + [Електрон. ресурс]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Шергина, И. А.
Переработка молока. Исследование влияния степени посолки на качество голубого сыра + [Електрон. ресурс]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Шергина, И. А.
Исследование влияния степени посолки на качество голубого сыра + [Електрон. ресурс] / И. А. Шергина, И. Л. Остроухова, Г. Д. Перфильев // Переработка молока. – 2006. – N12. – С.34-35. - Способ доступа: Электрон. чит. зал ПУСКУ. – На рус. яз.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Виробництво : продовольчих товарів
загальний = Продукти (харчування) : сир
загальний = Процес (технологічний) : соління
Шергина, И. А.
Исследование влияния степени посолки на качество голубого сыра + [Електрон. ресурс] / И. А. Шергина, И. Л. Остроухова, Г. Д. Перфильев // Переработка молока. – 2006. – N12. – С.34-35. - Способ доступа: Электрон. чит. зал ПУСКУ. – На рус. яз.
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Виробництво : продовольчих товарів
загальний = Продукти (харчування) : сир
загальний = Процес (технологічний) : соління