Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів
Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів
Книга
Автор:
Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів: Для підприємств громадського харчування всіх форм власності
Видавництво: А.С.К., 2005 г.
ISBN 966-8291-17-4
Автор:
Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів: Для підприємств громадського харчування всіх форм власності
Видавництво: А.С.К., 2005 г.
ISBN 966-8291-17-4
Книга
36.997 З-41
Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів : Для підприємств громадського харчування всіх форм власності / О. В. Шалимінов, Т. П. Дятченко, Л. О. Кравченко, [та ін.]. – Київ : А.С.К., 2005. – 848 с. – На укр. яз. – ISBN 966-8291-17-4 : 45.00.
ББК 36.997 З-41
загальний = Харчування : громадське
загальний = Страва : зарубіжної кухні
загальний = Страва : м'ясна
загальний = Страва : з риби
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Страва : перша
загальний = Страва : соус
Дисципліни = Цикл математичної та природничо-наукової підготовки : Базовая часть : Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм
341245 Наук. абонемент
333289 ЧЗ1
333290 ЧЗ1
36.997 З-41
Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів : Для підприємств громадського харчування всіх форм власності / О. В. Шалимінов, Т. П. Дятченко, Л. О. Кравченко, [та ін.]. – Київ : А.С.К., 2005. – 848 с. – На укр. яз. – ISBN 966-8291-17-4 : 45.00.
ББК 36.997 З-41
загальний = Харчування : громадське
загальний = Страва : зарубіжної кухні
загальний = Страва : м'ясна
загальний = Страва : з риби
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Страва : перша
загальний = Страва : соус
Дисципліни = Цикл математичної та природничо-наукової підготовки : Базовая часть : Кулінарна етнологія та гастрономічний туризм
341245 Наук. абонемент
333289 ЧЗ1
333290 ЧЗ1