Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Богушева, В. И. - Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров
Богушева, В. И. - Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров
Книга
Автор: Богушева, В. И.
Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров: Учеб. пособие
Серия: Среднее профессиональное образование
Видавництво: Феникс, 2007 г.
ISBN 5-222-08031-5
Автор: Богушева, В. И.
Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров: Учеб. пособие
Серия: Среднее профессиональное образование
Видавництво: Феникс, 2007 г.
ISBN 5-222-08031-5
Книга
65.431.14-803.4я722 Б74
Богушева, В. И.
Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров : Учеб. пособие / В. И. Богушева. – 6-е изд., доп. и перераб. – Ростов-на-Дону : Феникс, 2007. – 318 с. – (Среднее профессиональное образование) . – На рус. яз. – ISBN 5-222-08031-5 : 38.88.
ББК 65.431.14-803.4я722 Б74
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Організація ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Культура готельно-ресторанної справи
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Барна справа
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Страва
загальний = Товари (непродовольчі) : посуд
загальний = Продукти (харчування) : алкогольні напої
загальний = Бізнес : ресторанний
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Підприємство : бар
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Меню
Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Житомирська філія
Миколаївська філія
336492 Навч. абонемент
336495 Навч. абонемент
336493 ЧЗ1
336494 ЧЗ1
336491 ЧЗ3
65.431.14-803.4я722 Б74
Богушева, В. И.
Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров : Учеб. пособие / В. И. Богушева. – 6-е изд., доп. и перераб. – Ростов-на-Дону : Феникс, 2007. – 318 с. – (Среднее профессиональное образование) . – На рус. яз. – ISBN 5-222-08031-5 : 38.88.
ББК 65.431.14-803.4я722 Б74
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Організація ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Культура готельно-ресторанної справи
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Барна справа
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Страва
загальний = Товари (непродовольчі) : посуд
загальний = Продукти (харчування) : алкогольні напої
загальний = Бізнес : ресторанний
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Підприємство : бар
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Меню
Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Житомирська філія
Миколаївська філія
336492 Навч. абонемент
336495 Навч. абонемент
336493 ЧЗ1
336494 ЧЗ1
336491 ЧЗ3