лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Богушева, В. И. - Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров

Богушева, В. И. - Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров

Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров
Доступно
 10 з 10
Книга
Автор: Богушева, В. И.
Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров: Учеб. пособие
Серия: Среднее профессиональное образование
Видавництво: Феникс, 2007 г.
ISBN 5-222-08031-5

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
65.431.14-803.4я722 Б74

Богушева, В. И.
Организация обслуживания посетителей ресторанов и баров : Учеб. пособие / В. И. Богушева. – 6-е изд., доп. и перераб. – Ростов-на-Дону : Феникс, 2007. – 318 с. – (Среднее профессиональное образование) . – На рус. яз. – ISBN 5-222-08031-5 : 38.88.

ББК 65.431.14-803.4я722 Б74

Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Культура готельно-ресторанної справи
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Барна справа
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Страва
загальний = Товари (непродовольчі) : посуд
загальний = Продукти (харчування) : алкогольні напої
загальний = Бізнес : ресторанний
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Підприємство : бар
загальний = Підприємство : ресторан
загальний = Меню
Цикл професійної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Цикл професійної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Менеджмент закладів ресторанного господарства

Житомирська філія
336493 Загальний читальний зал
336494 Загальний читальний зал
336492 Навч. абонемент
336495 Навч. абонемент
336491 Читальний зал для науковців



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.173)