Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Снєжкін, Ю. - У кондитерські вироби можна додавати 5-10% порошку з моркви та гарбуза
Снєжкін, Ю. - У кондитерські вироби можна додавати 5-10% порошку з моркви та гарбуза
Статья
Автор: Снєжкін, Ю.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. У кондитерські вироби можна додавати 5-10% порошку з моркви та гарбуза
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Снєжкін, Ю.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. У кондитерські вироби можна додавати 5-10% порошку з моркви та гарбуза
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Снєжкін, Ю.
У кондитерські вироби можна додавати 5-10% порошку з моркви та гарбуза / Ю. Снєжкін // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2007. – N9. – С.21-24. – На укр. яз.
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Виробництво : кондитерське
Снєжкін, Ю.
У кондитерські вироби можна додавати 5-10% порошку з моркви та гарбуза / Ю. Снєжкін // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2007. – N9. – С.21-24. – На укр. яз.
загальний = Овочі : гарбуз
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Виробництво : кондитерське