Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Архіпов, В. В. - Принципи складання рецептур на продукцію ресторанного господарства
Архіпов, В. В. - Принципи складання рецептур на продукцію ресторанного господарства
Книга (аналит. описание)
Автор: Архіпов, В. В.
Ресторанна справа. Принципи складання рецептур на продукцію ресторанного господарства
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Архіпов, В. В.
Ресторанна справа. Принципи складання рецептур на продукцію ресторанного господарства
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.99я73 А87
Архіпов, В. В.
Принципи складання рецептур на продукцію ресторанного господарства / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова // Ресторанна справа : Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: Навч. посібник / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. – Київ : Інкос : Центр навч. л-ри, 2007. – С.53-62. – На укр. яз.
загальний = Продукція
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Організація : громадського харчування
36.99я73 А87
Архіпов, В. В.
Принципи складання рецептур на продукцію ресторанного господарства / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова // Ресторанна справа : Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: Навч. посібник / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. – Київ : Інкос : Центр навч. л-ри, 2007. – С.53-62. – На укр. яз.
загальний = Продукція
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Організація : громадського харчування