Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Архіпов, В. В. - Технологія борошняних і кондитерських виробів закордонної кухні
Архіпов, В. В. - Технологія борошняних і кондитерських виробів закордонної кухні
Книга (аналит. описание)
Автор: Архіпов, В. В.
Ресторанна справа. Технологія борошняних і кондитерських виробів закордонної кухні
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Архіпов, В. В.
Ресторанна справа. Технологія борошняних і кондитерських виробів закордонної кухні
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.99я73 А87
Архіпов, В. В.
Технологія борошняних і кондитерських виробів закордонної кухні / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова // Ресторанна справа : Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: Навч. посібник / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. – Київ : Інкос : Центр навч. л-ри, 2007. – С.323-329. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Страва : зарубіжної кухні
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Господарство : ресторанне
36.99я73 А87
Архіпов, В. В.
Технологія борошняних і кондитерських виробів закордонної кухні / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова // Ресторанна справа : Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: Навч. посібник / В. В. Архіпов, Т. В. Іванникова, А. В. Архіпова. – Київ : Інкос : Центр навч. л-ри, 2007. – С.323-329. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські
загальний = Якість : продукції
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Страва : зарубіжної кухні
загальний = Технологія : приготування їжі
загальний = Господарство : ресторанне