Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Дубова, Г. Е. - Особливості методики оцінювання знань студентів з курсу "Процеси і апарати харчових виробництв" з...
Дубова, Г. Е. - Особливості методики оцінювання знань студентів з курсу "Процеси і апарати харчових виробництв" з...
Книга (аналит. описание)
Автор: Дубова, Г. Е.
Гармонізація вищої освіти України в умовах європейської інтеграції. Особливості методики оцінювання знань студентів з курсу "Процеси і апарати харчових виробництв" з...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Дубова, Г. Е.
Гармонізація вищої освіти України в умовах європейської інтеграції. Особливості методики оцінювання знань студентів з курсу "Процеси і апарати харчових виробництв" з...
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
74.58(4Укр) Г20
Дубова, Г. Е.
Особливості методики оцінювання знань студентів з курсу "Процеси і апарати харчових виробництв" за модульно-рейтинговою системою навчання / Г. Е. Дубова, О. В. Володько, О. В. Іванов // Гармонізація вищої освіти України в умовах європейської інтеграції : Матеріали XXXІ міжнар. наук.-метод. конф., 30-31 бер. 2006 р. / відповід. ред. Л. М. Шимановська-Діанич ; Ред. В. I. Шепелєва, Т. П. Іващенко. – Полтава : РВЦ ПУСКУ, 2006. – С.174-176. – На укр. яз.
загальний = Методика : оцінки
загальний = Знання
загальний = Процес
загальний = Апарат
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Система : модульно-рейтингова
загальний = Освіта : вища
загальний = Освіта України
74.58(4Укр) Г20
Дубова, Г. Е.
Особливості методики оцінювання знань студентів з курсу "Процеси і апарати харчових виробництв" за модульно-рейтинговою системою навчання / Г. Е. Дубова, О. В. Володько, О. В. Іванов // Гармонізація вищої освіти України в умовах європейської інтеграції : Матеріали XXXІ міжнар. наук.-метод. конф., 30-31 бер. 2006 р. / відповід. ред. Л. М. Шимановська-Діанич ; Ред. В. I. Шепелєва, Т. П. Іващенко. – Полтава : РВЦ ПУСКУ, 2006. – С.174-176. – На укр. яз.
загальний = Методика : оцінки
загальний = Знання
загальний = Процес
загальний = Апарат
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Система : модульно-рейтингова
загальний = Освіта : вища
загальний = Освіта України