Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Капліна, Т. В. - Використання дріжджів,оброблених у вихровому шафі феромагнітних частинок для поліпшення якості пш...
Капліна, Т. В. - Використання дріжджів,оброблених у вихровому шафі феромагнітних частинок для поліпшення якості пш...
Книга (аналит. описание)
Автор: Капліна, Т. В.
Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. Використання дріжджів,оброблених у вихровому шафі феромагнітних частинок для поліпшення якості пш...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Капліна, Т. В.
Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. Використання дріжджів,оброблених у вихровому шафі феромагнітних частинок для поліпшення якості пш...
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
36.83
Капліна, Т. В.
Використання дріжджів,оброблених у вихровому шафі феромагнітних частинок для поліпшення якості пшеничного хліба / Т. В. Капліна // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах : Зб. наук. праць / відповід. ред. М. I. Пересічний. – Київ : КДТЕУ, 1999. – С.83-87.
ББК 36.83
загальний = Виробництво : хлібопекарне
36.83
Капліна, Т. В.
Використання дріжджів,оброблених у вихровому шафі феромагнітних частинок для поліпшення якості пшеничного хліба / Т. В. Капліна // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах : Зб. наук. праць / відповід. ред. М. I. Пересічний. – Київ : КДТЕУ, 1999. – С.83-87.
ББК 36.83
загальний = Виробництво : хлібопекарне