Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Технология карамели [Текст]
Технология карамели [Текст]
Книга
36.86я73 Т38
Технология карамели [Текст] / Г. О. Магомедов, А. Я. Олейникова, И. В. Плотникова, А. Ф. Брехов. – Санкт-Петербург : ГИОРД, 2008. – 216 с. + [Электрон. содержание]. – На рус. яз. – ISBN 5-9887904-9-5 : 205.02.
ББК 36.86я73 Т38
Загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
Загальний = Виробництво : кондитерське
343957 Загальний читальний зал
36.86я73 Т38
Технология карамели [Текст] / Г. О. Магомедов, А. Я. Олейникова, И. В. Плотникова, А. Ф. Брехов. – Санкт-Петербург : ГИОРД, 2008. – 216 с. + [Электрон. содержание]. – На рус. яз. – ISBN 5-9887904-9-5 : 205.02.
ББК 36.86я73 Т38
Загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
Загальний = Виробництво : кондитерське
343957 Загальний читальний зал



![Технология карамели [Текст]](/opacunicode/img/doctypes/book.gif)
Заказать
На полку