Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Назаренко, В. О. - Формування споживчих властивостей макаронних виробів
Назаренко, В. О. - Формування споживчих властивостей макаронних виробів
Книга
Автор: Назаренко, В. О.
Формування споживчих властивостей макаронних виробів: Текст лекцій з курсу товарознавства продовольчих товарів
Видавництво: Укоопспілка. ПКI., 1998 г.
ISBN відсутній
Автор: Назаренко, В. О.
Формування споживчих властивостей макаронних виробів: Текст лекцій з курсу товарознавства продовольчих товарів
Видавництво: Укоопспілка. ПКI., 1998 г.
ISBN відсутній
Книга
36.83 Н19
Назаренко, В. О.
Формування споживчих властивостей макаронних виробів : Текст лекцій з курсу товарознавства продовольчих товарів / В. О. Назаренко. – Полтава : Укоопспілка. ПКI., 1998. – 27 с. – 5 . – 5. – На укр. яз.
ББК 36.83 Н19
ББК 65.421.51
загальний = Продукти (харчування) : зерноборошняні
загальний = Торгівля : продовольчими товарами
загальний = Виробництво : хлібопекарне
Загальний читальний зал
бр.6826 Загальний читальний зал
36.83 Н19
Назаренко, В. О.
Формування споживчих властивостей макаронних виробів : Текст лекцій з курсу товарознавства продовольчих товарів / В. О. Назаренко. – Полтава : Укоопспілка. ПКI., 1998. – 27 с. – 5 . – 5. – На укр. яз.
ББК 36.83 Н19
ББК 65.421.51
загальний = Продукти (харчування) : зерноборошняні
загальний = Торгівля : продовольчими товарами
загальний = Виробництво : хлібопекарне
Загальний читальний зал
бр.6826 Загальний читальний зал