Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу [Текст]
Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу [Текст]
Книга
Автор:
Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Кондор, 2008 г.
ISBN відсутній
Автор:
Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Кондор, 2008 г.
ISBN відсутній
Книга
65.432-21я73 М50
Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу [Текст] : навч. посібник / Г. Б. Мунін, Ю. О. Карягін, Х. Й. Роглєв, С. I. Руденко ; за ред. М. М. Поплавський, О. О. Гаца. – Київ : Кондор, 2008. – 460 с. – На укр. яз. – ISBN 966-351-172-6 : 78.30.
ББК 65.432-21я73 М50
загальний = Маркетинг
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Організація готельного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Інформаційні технології в готельному та ресторанному бізнесі
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Експертиза якості надання послуг закладами готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Професійна етика та етикет в закладах готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Культура готельно-ресторанної справи
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Комунікативний менеджмент у готельному та ресторанному господарстві
загальний = Послуги : готельні
загальний = Інновації
загальний = Менеджмент
загальний = Проект
загальний = Господарство : складське
загальний = Технологія : інформаційна
загальний = Якість
загальний = Запас : товарний
загальний = Інвестиції
загальний = Харчування
загальний = Менеджмент : операційний
загальний = Менеджмент : стратегічний
загальний = Менеджмент : фінансовий
загальний = Менеджмент : персоналу
загальний = Безпека : життєдіяльності
загальний = Бізнес : готельний
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Управління : антикризове
загальний = Управління : корпоративне
загальний = Реструктуризація : підприємства
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Контроль : управлінський
загальний = Безпека : бізнесу
Цикл соціально-гуманітарної підготовки : Базовая часть : Менеджмент підприємств ресторанного господарства
Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Менеджмент готельно-ресторанного господарства
Навч. абонемент
341524 Навч. абонемент
341525 Навч. абонемент
341521 ЧЗ1
341522 ЧЗ1
341523 ЧЗ1
65.432-21я73 М50
Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу [Текст] : навч. посібник / Г. Б. Мунін, Ю. О. Карягін, Х. Й. Роглєв, С. I. Руденко ; за ред. М. М. Поплавський, О. О. Гаца. – Київ : Кондор, 2008. – 460 с. – На укр. яз. – ISBN 966-351-172-6 : 78.30.
ББК 65.432-21я73 М50
загальний = Маркетинг
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Організація готельного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Моніторинг світового ринку готельних і ресторанних послуг
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Інформаційні технології в готельному та ресторанному бізнесі
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Дизайн об'єктів готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Експертиза якості надання послуг закладами готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Професійна етика та етикет в закладах готельно-ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Культура готельно-ресторанної справи
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Комунікативний менеджмент у готельному та ресторанному господарстві
загальний = Послуги : готельні
загальний = Інновації
загальний = Менеджмент
загальний = Проект
загальний = Господарство : складське
загальний = Технологія : інформаційна
загальний = Якість
загальний = Запас : товарний
загальний = Інвестиції
загальний = Харчування
загальний = Менеджмент : операційний
загальний = Менеджмент : стратегічний
загальний = Менеджмент : фінансовий
загальний = Менеджмент : персоналу
загальний = Безпека : життєдіяльності
загальний = Бізнес : готельний
загальний = Організація : обслуговування
загальний = Управління : антикризове
загальний = Управління : корпоративне
загальний = Реструктуризація : підприємства
загальний = Господарство : ресторанне
загальний = Контроль : управлінський
загальний = Безпека : бізнесу
Цикл соціально-гуманітарної підготовки : Базовая часть : Менеджмент підприємств ресторанного господарства
Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Цикл професійної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Менеджмент закладів ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базовая часть : Менеджмент готельно-ресторанного господарства
Навч. абонемент
341524 Навч. абонемент
341525 Навч. абонемент
341521 ЧЗ1
341522 ЧЗ1
341523 ЧЗ1