Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Олійник, Н. В. - Про удосконалення методики виконання курсових робіт з курсу "Технологія продукції громадського ха...
Олійник, Н. В. - Про удосконалення методики виконання курсових робіт з курсу "Технологія продукції громадського ха...
Книга (аналит. описание)
Автор: Олійник, Н. В.
Проблеми підготовки фахівців без відриву від виробництва в умовах реформування вищої освіти. Про удосконалення методики виконання курсових робіт з курсу "Технологія продукції громадського ха...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Олійник, Н. В.
Проблеми підготовки фахівців без відриву від виробництва в умовах реформування вищої освіти. Про удосконалення методики виконання курсових робіт з курсу "Технологія продукції громадського ха...
б.г.
ISBN відсутній
Книга (аналит. описание)
74.58(4Укр)я431 П78
Олійник, Н. В.
Про удосконалення методики виконання курсових робіт з курсу "Технологія продукції громадського харчування" [Текст] / Н. В. Олійник, Г. М. Мазур // Проблеми підготовки фахівців без відриву від виробництва в умовах реформування вищої освіти : Матеріали XXІX міжвуз. наук.-метод. конф., 20-21 трав. 2004 р. / відповід. ред. Л. М. Шимановська-Діанич. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.245-247. – На укр. яз.
загальний = Технологія
загальний = Харчування : громадське
загальний = Методика
загальний = Освіта : вища
74.58(4Укр)я431 П78
Олійник, Н. В.
Про удосконалення методики виконання курсових робіт з курсу "Технологія продукції громадського харчування" [Текст] / Н. В. Олійник, Г. М. Мазур // Проблеми підготовки фахівців без відриву від виробництва в умовах реформування вищої освіти : Матеріали XXІX міжвуз. наук.-метод. конф., 20-21 трав. 2004 р. / відповід. ред. Л. М. Шимановська-Діанич. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2004. – С.245-247. – На укр. яз.
загальний = Технологія
загальний = Харчування : громадське
загальний = Методика
загальний = Освіта : вища