Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Олійник, Н. В. - Теоретичні основи технологій харчових виробництв [Електрон. ресурс]
Олійник, Н. В. - Теоретичні основи технологій харчових виробництв [Електрон. ресурс]
Книга
Автор: Олійник, Н. В.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв [Електрон. ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
2008 г.
ISBN відсутній
Автор: Олійник, Н. В.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв [Електрон. ресурс]: навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу
2008 г.
ISBN відсутній
Книга
Олійник, Н. В.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв [Електрон. ресурс] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / Н. В. Олійник, Г. М. Мазур, В. С. Ростовский. – 2008. – На укр. яз.
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Теоретичні основи технології харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Загальна технологія харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійно-орієнтованих дисциплін : Базова частина : Теоретичні основи технології харчових виробництв
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Система : кредитно-модульна
Олійник, Н. В.
Теоретичні основи технологій харчових виробництв [Електрон. ресурс] : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення дисципліни за кредитно-модульною системою організації навчального процесу / Н. В. Олійник, Г. М. Мазур, В. С. Ростовский. – 2008. – На укр. яз.
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Теоретичні основи технології харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Загальна технологія харчових виробництв
Дисципліни = Цикл професійно-орієнтованих дисциплін : Базова частина : Теоретичні основи технології харчових виробництв
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Система : кредитно-модульна