Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості [Текст]
Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості [Текст]
Книга
Автор:
Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості [Текст]: підручник
Видавництво: Нова книга, 2007 г.
ISBN відсутній
Автор:
Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості [Текст]: підручник
Видавництво: Нова книга, 2007 г.
ISBN відсутній
Книга
36.81-5я73 О-16
Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості [Текст] : підручник / І. С. Гулий, М. М. Пушанко, [та ін.] ; за ред. В. Г. Мирончук. – 2-ге вид., перероб. і доп. – Вінниця : Нова книга, 2007. – 648 с. – ISBN 966-382-096-5 : 104.00.
ББК 36.81-5я73 О-16
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Підприємство : переробне
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Обладнання : механічне
загальний = Обладнання : теплове
загальний = Процес (технологічний) : сушіння
загальний = Процес (технологічний) : електромагнітне випромінювання
загальний = Виробництво : спиртове
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологічне обладнання галузі
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологічне обладнання підприємств м'ясного виробництва
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологічне обладнання харчових виробництв
Житомирська філія
346852 Загальний читальний зал
346853 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
346851 Навч. абонемент
346854 Навч. абонемент
346855 Навч. абонемент
36.81-5я73 О-16
Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості [Текст] : підручник / І. С. Гулий, М. М. Пушанко, [та ін.] ; за ред. В. Г. Мирончук. – 2-ге вид., перероб. і доп. – Вінниця : Нова книга, 2007. – 648 с. – ISBN 966-382-096-5 : 104.00.
ББК 36.81-5я73 О-16
загальний = Обладнання : технологічне
загальний = Підприємство : переробне
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Обладнання : механічне
загальний = Обладнання : теплове
загальний = Процес (технологічний) : сушіння
загальний = Процес (технологічний) : електромагнітне випромінювання
загальний = Виробництво : спиртове
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологічне обладнання галузі
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологічне обладнання підприємств м'ясного виробництва
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологічне обладнання харчових виробництв
Житомирська філія
346852 Загальний читальний зал
346853 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
346851 Навч. абонемент
346854 Навч. абонемент
346855 Навч. абонемент