Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Оболкіна, В. - Кремово-збивні цукерки з подовженим терміном зберігання [Текст]
Оболкіна, В. - Кремово-збивні цукерки з подовженим терміном зберігання [Текст]
Статья
Автор: Оболкіна, В.
Харчова і переробна промисловість. Кремово-збивні цукерки з подовженим терміном зберігання [Текст]: Розроблено технічні умови на нові види цукерок з комбінованими корпусами
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Оболкіна, В.
Харчова і переробна промисловість. Кремово-збивні цукерки з подовженим терміном зберігання [Текст]: Розроблено технічні умови на нові види цукерок з комбінованими корпусами
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Оболкіна, В.
Кремово-збивні цукерки з подовженим терміном зберігання [Текст] : Розроблено технічні умови на нові види цукерок з комбінованими корпусами / В. Оболкіна, С. Кияниця // Харчова і переробна промисловість. – 2008. – N12. – С.25-27. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Якість : продукції
загальний = Зберігання
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Мікробіологія
Оболкіна, В.
Кремово-збивні цукерки з подовженим терміном зберігання [Текст] : Розроблено технічні умови на нові види цукерок з комбінованими корпусами / В. Оболкіна, С. Кияниця // Харчова і переробна промисловість. – 2008. – N12. – С.25-27. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
загальний = Технологія : виробнича
загальний = Безпека : продовольча
загальний = Якість : продукції
загальний = Зберігання
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Мікробіологія