Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Оболкіна, В. - Уже розроблено нові технології кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутво...
Оболкіна, В. - Уже розроблено нові технології кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутво...
Статья
Автор: Оболкіна, В.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Уже розроблено нові технології кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутво...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Оболкіна, В.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Уже розроблено нові технології кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутво...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Оболкіна, В.
Уже розроблено нові технології кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутворювачів [Текст] / В. Оболкіна, С. Кияниця // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2009. – N2. – С.27-29. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Процес (технологічний)
загальний = Технологія : інноваційна
Оболкіна, В.
Уже розроблено нові технології кремово-збивних цукерок з використанням комбінованих структуроутворювачів [Текст] / В. Оболкіна, С. Кияниця // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2009. – N2. – С.27-29. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські : цукерки
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Домішок : харчовий
загальний = Процес (технологічний)
загальний = Технологія : інноваційна