Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Малюк, Л. П. - Організація виробництва на підприємствах [Текст] + [Електрон. ресурс]
Малюк, Л. П. - Організація виробництва на підприємствах [Текст] + [Електрон. ресурс]
Книга
Автор: Малюк, Л. П.
Організація виробництва на підприємствах [Текст] + [Електрон. ресурс]: навч. посібник
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2008 г.
ISBN відсутній
Автор: Малюк, Л. П.
Організація виробництва на підприємствах [Текст] + [Електрон. ресурс]: навч. посібник
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2008 г.
ISBN відсутній
Книга
36.81-6я73 М21
Малюк, Л. П.
Організація виробництва на підприємствах [Текст] + [Електрон. ресурс] : навч. посібник / Л. П. Малюк, Т. П. Кононенко, С. М. Шамян. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2008. – 200 с. – На укр. яз. – ISBN 966-18-4011-8 : 15.30.
ББК 36.81-6я73 М21
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
загальний = Діяльність : збутова
загальний = Охорона : природи
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Організація : виробництва
загальний = Нормування : праці
загальний = Управління : виробництвом
загальний = Управління : якістю
загальний = Сертифікація : продукції
347307 Загальний читальний зал
347308 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
347306 Навч. абонемент
347309 Читальний зал для науковців
347310 Читальний зал для науковців
36.81-6я73 М21
Малюк, Л. П.
Організація виробництва на підприємствах [Текст] + [Електрон. ресурс] : навч. посібник / Л. П. Малюк, Т. П. Кононенко, С. М. Шамян. – Полтава : РВВ ПУСКУ, 2008. – 200 с. – На укр. яз. – ISBN 966-18-4011-8 : 15.30.
ББК 36.81-6я73 М21
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Організація виробництва та обслуговування на підприємствах ресторанного господарства
загальний = Діяльність : збутова
загальний = Охорона : природи
загальний = Промисловість : харчова
загальний = Організація : виробництва
загальний = Нормування : праці
загальний = Управління : виробництвом
загальний = Управління : якістю
загальний = Сертифікація : продукції
347307 Загальний читальний зал
347308 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
347306 Навч. абонемент
347309 Читальний зал для науковців
347310 Читальний зал для науковців