Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Оболкіна, В. - Структура здобного печива залежить від способу приготування емульсії [Текст]
Оболкіна, В. - Структура здобного печива залежить від способу приготування емульсії [Текст]
Статья
Автор: Оболкіна, В.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Структура здобного печива залежить від способу приготування емульсії [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Оболкіна, В.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. Структура здобного печива залежить від способу приготування емульсії [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Оболкіна, В.
Структура здобного печива залежить від способу приготування емульсії [Текст] / В. Оболкіна, Н. Залевська // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2009. – N3. – С.33. – На укр. яз.
загальний = Речовина : емульсія
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
Оболкіна, В.
Структура здобного печива залежить від способу приготування емульсії [Текст] / В. Оболкіна, Н. Залевська // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : Журнал. – 2009. – N3. – С.33. – На укр. яз.
загальний = Речовина : емульсія
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні