Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Неверова, О. А. - Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст]
Неверова, О. А. - Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст]
Книга
Автор: Неверова, О. А.
Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст]: учебник
Серия: Питание
Видавництво: Сиб. унив. изд-во, 2007 г.
ISBN 5-379-00089-4
Автор: Неверова, О. А.
Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст]: учебник
Серия: Питание
Видавництво: Сиб. унив. изд-во, 2007 г.
ISBN 5-379-00089-4
Книга
36-1я73 Н40
Неверова, О. А.
Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст] : учебник / О. А. Неверова, Г. А. Гореликова, В. М. Позняковский. – Новосибирск : Сиб. унив. изд-во, 2007. – 414 с. – (Питание) . – На рус. яз. – ISBN 5-379-00089-4 : 130.00.
ББК 36-1я73 Н40
загальний = Склад : хімічний : ліпіди (жири)
загальний = Склад : хімічний : протеїни (білки)
загальний = Склад : хімічний : мікроелементи (мінерали)
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Склад : хімічний
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Вітаміни
загальний = Ферменти
загальний = Продукт : генетично модифікований
загальний = Переробка : продукції
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : чай
загальний = Виробництво : хлібопекарне
загальний = Виробництво : пивоварне
загальний = Виробництво : спиртове
загальний = Виробництво : виноробне
загальний = Продукти (харчування) : квас
загальний = Процес (технологічний) : соління
загальний = Технологія : Біотехнологія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Товарознавство продовольчих товарів з основами біотехнології
343614 Загальний читальний зал
36-1я73 Н40
Неверова, О. А.
Пищевая биотехнология продуктов из сырья растительного происхождения [Текст] : учебник / О. А. Неверова, Г. А. Гореликова, В. М. Позняковский. – Новосибирск : Сиб. унив. изд-во, 2007. – 414 с. – (Питание) . – На рус. яз. – ISBN 5-379-00089-4 : 130.00.
ББК 36-1я73 Н40
загальний = Склад : хімічний : ліпіди (жири)
загальний = Склад : хімічний : протеїни (білки)
загальний = Склад : хімічний : мікроелементи (мінерали)
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Склад : хімічний
загальний = Виробництво : харчових продуктів
загальний = Вітаміни
загальний = Ферменти
загальний = Продукт : генетично модифікований
загальний = Переробка : продукції
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : чай
загальний = Виробництво : хлібопекарне
загальний = Виробництво : пивоварне
загальний = Виробництво : спиртове
загальний = Виробництво : виноробне
загальний = Продукти (харчування) : квас
загальний = Процес (технологічний) : соління
загальний = Технологія : Біотехнологія
Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Товарознавство продовольчих товарів з основами біотехнології
343614 Загальний читальний зал