лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Технологія консервування плодів, овочів, м'яса і риби [Текст]

Технологія консервування плодів, овочів, м'яса і риби [Текст]

Технологія консервування плодів, овочів, м'яса і риби [Текст]
Доступно
 89 з 89
Книга
Автор:
Технологія консервування плодів, овочів, м'яса і риби [Текст]: Підручник
Видавництво: Вища шк., 1995 г.
ISBN 5-11-004549-6

повний текст

Заказать Заказать

На полку На полку


Книга
36.96 Т38

Технологія консервування плодів, овочів, м'яса і риби [Текст] : Підручник / Є. Г. Кротов, О. Ф. Загібалов, А. А. Титова, [та ін.] ; за ред. Б. Л. Флауменбаум. – Москва : Вища шк., 1995. – 301 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 5-11-004549-6 : 6.50.

ББК 36.96 Т38

Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Технологія зберігання м'яса та м'ясопродуктів
Загальний = Виробництво : консервне

288568 Загальний читальний зал
288570 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
288565 Навч. абонемент
288566 Навч. абонемент
288567 Навч. абонемент
288569 Навч. абонемент
288571 Навч. абонемент
288572 Навч. абонемент
288573 Навч. абонемент
288574 Навч. абонемент
288575 Навч. абонемент
288576 Навч. абонемент
288577 Навч. абонемент
288579 Навч. абонемент
288580 Навч. абонемент
288581 Навч. абонемент
288582 Навч. абонемент
288583 Навч. абонемент
288584 Навч. абонемент
313666 Навч. абонемент



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.89)