Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Переваги та особливості використання сучасних поліамідних оболонок у ковбасному виробництві [Текст]
Переваги та особливості використання сучасних поліамідних оболонок у ковбасному виробництві [Текст]
Статья
Автор:
Мясное дело. Переваги та особливості використання сучасних поліамідних оболонок у ковбасному виробництві [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Мясное дело. Переваги та особливості використання сучасних поліамідних оболонок у ковбасному виробництві [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Переваги та особливості використання сучасних поліамідних оболонок у ковбасному виробництві [Текст] // Мясное дело. – 2009. – N2. – С.12-13. – На укр. яз.
Загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
Загальний = Промисловість : м'ясна
Загальний = Упаковка
Загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
Загальний = Експертиза : ковбас та копченостей
Переваги та особливості використання сучасних поліамідних оболонок у ковбасному виробництві [Текст] // Мясное дело. – 2009. – N2. – С.12-13. – На укр. яз.
Загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
Загальний = Промисловість : м'ясна
Загальний = Упаковка
Загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
Загальний = Експертиза : ковбас та копченостей



![Переваги та особливості використання сучасних поліамідних оболонок у ковбасному виробництві [Текст]](/opacunicode/img/doctypes/article.gif)
На полку 
Заказать