Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Переваги та особливості використання сучасних поліамідних оболонок у ковбасному виробництві [Текст]
Переваги та особливості використання сучасних поліамідних оболонок у ковбасному виробництві [Текст]
Статья
Автор:
Мясное дело. Переваги та особливості використання сучасних поліамідних оболонок у ковбасному виробництві [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Мясное дело. Переваги та особливості використання сучасних поліамідних оболонок у ковбасному виробництві [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Переваги та особливості використання сучасних поліамідних оболонок у ковбасному виробництві [Текст] // Мясное дело. – 2009. – N2. – С.12-13. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Упаковка
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Експертиза : ковбас та копченостей
Переваги та особливості використання сучасних поліамідних оболонок у ковбасному виробництві [Текст] // Мясное дело. – 2009. – N2. – С.12-13. – На укр. яз.
загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Упаковка
загальний = Виробництво : м'яса та м'ясних продуктів
загальний = Експертиза : ковбас та копченостей