Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів [Текст]
Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів [Текст]
Книга
Автор:
Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Університетська книга, 2009 г.
ISBN відсутній
Автор:
Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів [Текст]: навч. посібник
Видавництво: Університетська книга, 2009 г.
ISBN відсутній
Книга
36-7я73 М54
Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів [Текст] : навч. посібник / О. I. Черевко, Л. Р. Димитрієвич, [та ін.] ; за ред. Л. М. Крайнюк. – Суми : Університетська книга, 2009. – 300 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 966-680-404-7 : 40.50.
ББК 36-7я73 М54
загальний = Техніка і технічні науки в цілому : Загальна технологія. Основи промислового виробництва : Контроль якості продукції
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Показник : якості
загальний = Продукт : тваринництва
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Виробництво : жирів
загальний = Склад : хімічний : ліпіди (жири)
загальний = Склад : хімічний : протеїни (білки)
загальний = Вітаміни
загальний = Речовина : шкідлива
загальний = Продукти (харчування) : жири : масло вершкове
загальний = Продукти (харчування) : яйце
Дисципліни = Цикл математичної та природничо-наукової підготовки : Базова частина : Методи контролю продукції в галузі
Дисципліни = Цикл математичної та природничо-наукової підготовки : Базова частина : Методи контролю продукції в галузі
347051 Загальний читальний зал
347052 Загальний читальний зал
347053 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
347054 Навч. абонемент
347055 Навч. абонемент
371486 Навч. абонемент
371487 Навч. абонемент
371488 Навч. абонемент
371489 Навч. абонемент
371490 Навч. абонемент
36-7я73 М54
Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів [Текст] : навч. посібник / О. I. Черевко, Л. Р. Димитрієвич, [та ін.] ; за ред. Л. М. Крайнюк. – Суми : Університетська книга, 2009. – 300 с. + Електрон. зміст . – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ. – На укр. яз. – ISBN 966-680-404-7 : 40.50.
ББК 36-7я73 М54
загальний = Техніка і технічні науки в цілому : Загальна технологія. Основи промислового виробництва : Контроль якості продукції
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Показник : якості
загальний = Продукт : тваринництва
загальний = Продукти (харчування) : жири
загальний = Виробництво : жирів
загальний = Склад : хімічний : ліпіди (жири)
загальний = Склад : хімічний : протеїни (білки)
загальний = Вітаміни
загальний = Речовина : шкідлива
загальний = Продукти (харчування) : жири : масло вершкове
загальний = Продукти (харчування) : яйце
Дисципліни = Цикл математичної та природничо-наукової підготовки : Базова частина : Методи контролю продукції в галузі
Дисципліни = Цикл математичної та природничо-наукової підготовки : Базова частина : Методи контролю продукції в галузі
347051 Загальний читальний зал
347052 Загальний читальний зал
347053 Загальний читальний зал
Навч. абонемент
347054 Навч. абонемент
347055 Навч. абонемент
371486 Навч. абонемент
371487 Навч. абонемент
371488 Навч. абонемент
371489 Навч. абонемент
371490 Навч. абонемент