лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Бактериостатики в обработке колбасных оболочек [Текст]

Бактериостатики в обработке колбасных оболочек [Текст]

Бактериостатики в обработке колбасных оболочек [Текст]
Немає прим.
Статья
Автор:
Мясные технологии. Бактериостатики в обработке колбасных оболочек [Текст]
б.г.
ISBN відсутній

На полку На полку


Статья

Бактериостатики в обработке колбасных оболочек [Текст] // Мясные технологии. – 2009. – N3. – С.44-46. – На рус. яз.


загальний = Продукти (харчування) : ковбаса
загальний = Промисловість : м'ясна
загальний = Упаковка
загальний = Експертиза : ковбас та копченостей


Прив'язано до:

Отобрать для печати: страницу | инверсия | сброс | печать(0)

Мясные технологии
Немає прим.
Выпуск

Мясные технологии N3
ЗАО " Отраслевые ведомости", 2009 р.
ISBN відсутній


Заказать Заказать

На полку На полку


© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.14.81)