лого

Електронний каталог бібліотеки
Полтавського університету економіки і торгівлі

eng rus ukr
Порядок ведення пошуку...
Інституційний репозитарій...
Доступ до електронної бібліотеки...
Контактна інформація...

Навігатор :

  • Новые поступления
  • Простой поиск
  • Расширенный поиск

  • Авторы
  • Издательства
  • Серии
  • Тезаурус (Рубрики)

  • Книгообеспеченность:
    • По дисциплинам
    • По специальностям
    • По специализациям
    • По циклам дисциплин
    • По кафедрам

Особистий кабінет: інформація


Електронний каталог: Хомич, Г. П. - Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва [Електрон. ресурс]

Хомич, Г. П. - Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва [Електрон. ресурс]

Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва [Електрон. ресурс]
Немає прим.
Книга
Автор: Хомич, Г. П.
Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва [Електрон. ресурс]: лабор. практикум
2009 г.
ISBN відсутній

повний текст

На полку На полку


Книга

Хомич, Г. П.
Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва [Електрон. ресурс] : лабор. практикум / Г. П. Хомич, Н. I. Ткач. – 2009. – На укр. яз.


Дисципліни = Цикл професійної та практичної підготовки : Базова частина : Фізико-хімічні та біологічні основи консервного виробництва
загальний = Система : кредитно-модульна
загальний = Виробництво : консервне



© Всі права захищені ЗАО "Компания Либэр" , 2009 - 2025 (IP=18.97.9.175)