Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Кочерга, В. - Використання харчових емульсій із рослинної сировини в технологіях продуктів харчування [Текст]
Кочерга, В. - Використання харчових емульсій із рослинної сировини в технологіях продуктів харчування [Текст]
Статья
Автор: Кочерга, В.
Товари і ринки. Використання харчових емульсій із рослинної сировини в технологіях продуктів харчування [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Кочерга, В.
Товари і ринки. Використання харчових емульсій із рослинної сировини в технологіях продуктів харчування [Текст]
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Кочерга, В.
Використання харчових емульсій із рослинної сировини в технологіях продуктів харчування [Текст] / В. Кочерга // Товари і ринки. – 2006. – N1. – С.78-83. – На укр. яз.
загальний = Речовина : емульсія
загальний = Використання
загальний = Технологія
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Якість : продукції
загальний = Дослідження : якості
Кочерга, В.
Використання харчових емульсій із рослинної сировини в технологіях продуктів харчування [Текст] / В. Кочерга // Товари і ринки. – 2006. – N1. – С.78-83. – На укр. яз.
загальний = Речовина : емульсія
загальний = Використання
загальний = Технологія
загальний = Сировина : рослинна
загальний = Продукти (харчування)
загальний = Якість : продукції
загальний = Дослідження : якості