Навігатор :
Особистий кабінет:
Електронний каталог: Расулов, Р. - Нові напрями застосування продуктів переробки сої у виробництві десертної та кондитерської продук...
Расулов, Р. - Нові напрями застосування продуктів переробки сої у виробництві десертної та кондитерської продук...
Статья
Автор: Расулов, Р.
Товари і ринки. Нові напрями застосування продуктів переробки сої у виробництві десертної та кондитерської продук...
б.г.
ISBN відсутній
Автор: Расулов, Р.
Товари і ринки. Нові напрями застосування продуктів переробки сої у виробництві десертної та кондитерської продук...
б.г.
ISBN відсутній
Статья
Расулов, Р.
Нові напрями застосування продуктів переробки сої у виробництві десертної та кондитерської продукції [Текст] / Р. Расулов, А. Медведєва // Товари і ринки. – 2006. – N1. – С.99-105. – На укр. яз.
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Страва : десерт
загальний = Переробка : сої
Расулов, Р.
Нові напрями застосування продуктів переробки сої у виробництві десертної та кондитерської продукції [Текст] / Р. Расулов, А. Медведєва // Товари і ринки. – 2006. – N1. – С.99-105. – На укр. яз.
загальний = Виробництво : кондитерське
загальний = Продукти (харчування) : кондитерські борошняні
загальний = Страва : десерт
загальний = Переробка : сої